Benum stolt leverandør av QSC

QSC satser sterkt på det nordiske markedet, og Benum Norway AS blir eksklusiv distributør av QSC Integrated Systems Business i Norge fra 1. juli.

"Vi gleder oss til å jobbe med en spennende partner som QSC, og har høye forventninger til samarbeidet," uttaler Ronald Hernes, daglig leder i Benum Norway AS. 

QSC endrer distribusjonsmodell for å styrke sin posisjon på det nordiske markedet, og fra 1. juli blir Benum Norway AS eksklusiv distributør av QSC Integrated Systems Business i Norge. “Vi har greid å styrke vår posisjon på tvers av alle avdelingene ved å sette inn flere dedikerte QSC medarbeidere som har fokusert særlig på den nordiske regionen," sier Jan Villumsen, Market Development Manager Nordic, QSC EMEA. “Med vår nye distribusjonsmodell for Norden vil vi jobbe med en svært erfaren eksklusiv distribusjonspartner i Norge."   

“QSC har aktivt jobbet med å øke tilstedeværelsen og markedsandelen i hele EMEA-regionen i løpet av de siste tre årene," legger Duncan Savage, Regional Director Northern Europe, QSC EMEA til. “Da er det en selvfølge at distribusjonsmodellen vår skal støtte denne utviklingen, og derfor har vi bestemt oss for å jobbe med  Benum Norway AS som en partner som deler vår visjon og våre strategier.” 

 

Om QSC
QSC ble grunnlagt for over 50 år siden, og er en global markedsledende produsent av prisvinnende høytytende høytalere, digitale miksere, forsterkere, lydprosessorer, digitale kinosystemer og Q-SYS™, et software-basert økosystem for kontroll av audio og video. QSC tilbyr pålitelige, skalerbare og fleksible løsninger for profesjonelt installerte-, portable-, produksjon-, bedrifts- og kino-løsninger. QSC setter kunden først med sine høyt anerkjente salg-, service- og supportnettverk over hele verden.