Nye pedaler fra Universal Audio

Universal Audio lanserer tre nye pedaler. Starlight Delay Pedal, Golden Reverb Pedal og Astra Modulation Pedal er Universal Audios nye spennende tilskudd i pedal-familien.

Universal Audio har lang er erfaring med å lage særdeles bra emuleringer av vintage hardware og nå har de utviklet og designet tre nye UAFX-pedaler, UAFX Starlight Echo Station, UAFX Golden Reverberator og UAFX Astra Modulation Machine. Alle pedalene kan skryte av en ny og kraftig arkitektur med dobbel-prosessor, alt sammen pakket pent inn i en solid bygget pedal som er laget for å vare. 

UAFX Starlight Echo bruker sin nye kraftige arkitektur med dobbel-prosessor for å gi deg de mest autentiske tape, analog og digital delay fra en pedal noensinne. Fra tidløs tape ekko og bucket brigade analog delay, til krystallklare og uendelige digitale delays som var typiske på 80-tallet. Starlight Echo Station inneholder tre ikoniske delay-effekter i en pen og solid bygget pedal som du kan ha glede av lenge. Les mer om UAFX Starlight Echo og bestill pedalen her. 

UAFX Golden Reverberator har en ny og kraftig arkitektur med dobbel-prosessor for den mest autentiske soniske emuleringen av plate, fjær og klassiske digitale klanger som noensinne har kommet fra en pedal. Fra lyden av 50-tallets studio plateklanger, til rørbaserte fjærklanger fra klassiske gitarforsterkere fra 60-tallet, til de endeløse digitale klangene som var tidstypisk på 80-tallet, Golden Reverberator gir deg tre perfekt emulerte klassiske klanger i en pedal som er bygget for å vare i mange tiår. Les mer om UAFX Golden Reverberator og bestill pedalen her

UAFX Astra Modulation Machine bruker sin nye kraftige arkitektur med dobbel-prosessor for å gi deg de mest autentiske soniske emuleringene av klassiske Chorus, Vibrato, Flanger og Tremolo som noensinne har kommet fra en pedal. Fra 70-tallets psykedeliske og svevende Flanger, til intense og massiv Chorus og fyldig rør tremolo. Astra Modulation Machine legger tre ikoniske vintage-effekter for dine føtter i en solid og pen pedal som er bygget for å vare. Les mer om UAFX Astra Modulation Machine og bestill pedalen her