Shure lanserer DuraPlex

En robust mikrofonserie med førsteklasses lydkvalitet.

DuraPlex subminiature lavalier- og headsetmikrofoner er konsistente, varer lenge og er motstandsdyktige mot støv, smuss, vann og svette.

DuraPlex sørger for lyd av profesjonell kvalitet for film, kringkasting, tale, teater og performance. Duraplex er perfekt for hverdagssituasjoner, men utmerker seg i de tøffeste miljøene.

DuraPlex er tilgjengelig i lavalier- eller headsetutgave og er grundig testet for å sikre en IP57-gradering for støvbestandighet og vanntetthet. Uansett om du tar opp reality-TV, arrangerer en profesjonell teaterturne eller uansett hvor jobben tar deg, vil ikke kampen mot elementene hindre deg. DuraPlex har en nøytral, helhetlig lydkvalitet som lever opp til de høyeste lydstandardene, og er like komfortabel på stranden som i et TV-studio.

Den avanserte 1,6mm Shure Plex-kabelen, først introdusert med den prisbelønte TwinPlex subminiatyrmikrofonen, varer lenger enn konkurrerende kabler på grunn av en dobbelt redundant jordskjerm som også fungerer som et sekundært skjold. Det gir også nesten null "minneeffekt", vil ikke knekke, og er fullstendig overmalbar.

Det følger med en rekke praktiske tilbehør som bæreveske, snap-fit, vindhetter og slips-feste. DL4 kommer i tillegg med en egen sticky mount.

DuraPlex DL4

Vanntett lavalier/mygg med omni retningskarakteristikk. Kommer i fargene sort, brun, mørkebrun og hvit.

DuraPlex DH5

Vanntett headset-mikrofon med omni retningskarakteristikk. Kommer i fargene brun, mørkebrun og sort.

 

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling!