Vi ansetter markedsansvarlig

Jobb med noen av verdens anerkjente merkevarer innen lyd

Benum representerer noen av verdens mest anerkjente merkevarer innen lyd; Shure, Universal Audio, Genelec og Allen & Heath – for å nevne noen.

Vi søker nå en person som får ansvaret for å koordinere og iverksette markedsføringstiltak for alle merkevarene vi representerer – i tillegg til markedsføringen av oss selv.

Som markedsansvarlig i Benum vil du samarbeide tett med de ulike produktansvarlige hos oss, og representater for våre merkevarer fra ulike steder i verden. Du vil også jobbe tett med vår avdeling i Sverige og være en del av teamet på tre personer(markedsansvarlig, ansvarlig for nettsider og systemansvarlig) som har ansvaret for vår nettbutikk-satsning.

Du må ha evnen til å tenke strategisk rundt produktlanseringer rettet mot utleiefirmaer, installatører, musikkbutikker og andre aktører som jobber profesjonelt med lyd.

Med eget markedsbudsjett bestemmer du hvilke tiltak som iverksettes, som annonsering i digitale flater(sosiale medier, søkemotorer og nettsider), fysiske flater(magasiner, messer og events), sponsing av artister, koordinering med forhandlere og andre tiltak.

Kort om Benum

Benum har i nesten 50 år jobbet med salg, installasjon og distribusjon av lydutstyr. Vi eier egne nyoppussede lokaler som strekker seg over tre etasjer på Vollebekk i Oslo. Her jobber totalt 24 ansatte som selgere og teknikere med lidenskap for lyd, egen regnskapsavdeling, avdeling for teknisk service og et stort varelager.

Vi bruker for tiden Visma Business som ERP system, Magento som nettbutikk, PowerBI til rapportering, SuperOffice som CRM og Microsoft-pakken som produktivitetsverktøy med blant annet Teams.

Vi blir servert felles lunsj hver dag og har parkering og elbil-lader.

Dette ser vi etter

Dette er noen av arbeidsoppgavene du får ansvaret for hos oss, enten direkte eller via byråer og partnere.

  • Bestemme strategiske retninger for produktlanseringer, posisjonering og kampanjer.
  • Planlegge, publisere og annonsere innhold for Facebook, Instagram, Google, LinkedIn og andre relevante kanaler.
  • E-postmarkedsføring og segmentering.
  • Produsere og/eller koordinere referanseprosjekter med tekst, bilde og video.
  • Oversette og tilpasse grafisk materiale fra leverandører til det norske markedet. Vi bruker i all hovedsak Adobe-pakken(Photoshop, Premiere, Illustrator, InDesign, etc.).
  • Skrive og sette opp gode produktpresentasjoner og sørge for best mulig brukeropplevelse på nettsiden. Vi bruker Magento som plattform på nettsiden.

Interessert?

Kunne du tenke deg å høre mer? Eller kjenner du kanskje noen som er midt i blinken? Send en e-post til ss@benum.com med litt informasjon om deg selv – så tar vi det derfra!