SLX-D, ny serie trådløs lyd fra Shure

Kostnadseffektiv og bunnsolid trådløs lyd.

SLX-D er et komplett trådløst system som leverer 24-bit krystallklar digital lyd med bunnsolid trådløs dekning. Det er utrolig enkelt å bruke og kan enkelt skaleres til ulike oppsett og behov.

Systemet kan levere 32 kompatible systemer per 44 Mhz bånd(UHF) som er veldig enkelt å installere og sette opp. Den kommer som singel(half-rack) eller dobbel(full-rack) mottaker, og har haugevis av muligheter for sender, som håndholdte mikrofoner, bodypack og et bredt utvalg av mikrofoner for vokal, lavalier, hodebøyle og instrumenter. SLX-D er også kompatibel med Shure sine UHF antennedistroer- og tilbehør.

Krystallklar lyd

SLX-D kommer med 120 dB dynamic range, 24-bit høykvalitets digital lyd og 20Hz til 20kHz frekvensrespons(avhengig av mikrofonvalg). Laget for å gjøre trådløs lyd enkelt, med kun 3.2ms latency.

Ingen fler dropouts

Shure er en av verdens beste leverandører av trådløs lyd, SLX-D utnytter dette til det fulle og sørger for en bunnsolid stabilitet uten flaue dropouts. Systemet har 100m rekkevidde(avhengig av RF-forstyrrelser, absorbering og refleksjon).

Skru på, sync, og sett igang

Serien er designet for å gjøre oppsettet enkelt å installere og bruke. Med RF scan og IR sync er du oppe og går på null komma niks. Eller du kan bruke den innebygde guiden for oppsett som følger med alle mottakere.

Nok batteri til å holde det gående

SLX-D sin batterikapasitet er laget for å klare alt fra fulle dager med presentasjoner til lange kveldskonserter. Med 8 timers batteri fra enten 2 AA-batterier eller Shure sitt eget oppladbare batteri, samt de geniale ladestasjonene som kan håndtere både batteripakker, bodypacks og håndholdte mikrofoner, kan du være sikker på at du har nok batteri til å holde det gående under hele arrangementet.

Bygd for å kunne håndtere alt fra små til STORE produksjoner

Med SLX-D har du fleksibiliteten til å kunne møte nærmest alle behov du måtte ha på utstyrssiden. Med et stort utvalg av håndholdte mikrofoner, mygg, hodebøyle og ulike instrumentmikrofoner. Og ikke minst muligheten for 32 kompatible systemer per 44 Mhz bånd.

Inneholder alt du trenger for å komme igang

Systemet er laget for å gjøre livet enkelt for installatører, med en utseendemessig enkel profil og rack hardware inkludert i pakken. Via ethernet(10/100 Mbps) håndterer du enkelt group scans, firmware oppdateringer og oppsett.

SLX-D er også klar for AMX/Crestron og tredjeparts styring.

Haugevis av tilbehør

SLX-D kommer som flere ulike pakker for ulike behov. I tillegg har du tilgang til Shure sitt økosystem av tilbehør for å gjøre systemet ennå mer sikkert i bruk, med for eksempel ladestasjoner, antenner, combinere, monteringssett og lignende.

Ring 22139900 eller bruk kontaktskjemaet for mer informasjon og bestilling.