Shure lanserer sin første takhøyttaler

Nye MXN5-C gjør økosystemet til Shure komplett.

Shure lanserte nylig den nye array-mikrofonen MXA710, som kommer med innebygget IntelliMix DSP og kan monteres enten på vegg, i taket eller nedfelt i et bord. På samme tid lanserte Shure sin aller første takhøyttaler, nemlig MXN5-C.

Optimalisert for møte- og konferanserom

MXN5-C er en takhøyttaler som har en optimalisert frekvensrespons for å gjøre taletydeligheten så god som mulig i møte- og konferanserom. På den måten er den perfekt for videokonferanse og møter online.

Høyttaleren trenger ingen forsterker, og får den strømmen den trenger over ethernet(PoE). Dette gjør installasjonen enkel og effektiv. Utseende er laget for å være anonym og gli smidig inn i eksisterende interiør. Grillen er magnetisk og kan spraymales i den fargen du vil. Shure logoen er også magnetisk og kan fjernes, for en ennå mer stilren finish.

Les artikkelen "dette må du vite om lyd videomøter."

Sømløs integrering med økosystemet

MXN5-C integreres sømløst med resten av Shure sitt økosystem av nettverksbasert hardware og software. Den har to Dante inputs og en Dante output, og er i tillegg AES67-kompatibel. Den integrerte DSP-en gir deg muligheten til å finjustere EQ, delay, limiter og egen tonegenerator. Alt kan konfigureres via Shure sin programvare Designer, og monitoreres og feilsøkes via programmet SystemOn.

Høyttaleren har en toveis driver med 5.25" woofer.

Sammen med nye MXA710 gjør den nye takhøyttaleren at Shure nå har et komplett økosystem av hardware og software til møterom- og konferanselyd.

 

Les mer om det nye økosystemet hos Shure