Nyhet: Mikrofonen MXA710 fra Shure

Med innebygd IntelliMix DSP og PoE.

I serien av mikrofoner for møte- og konferanserom har Shure tidligere gjort stor suksess med blant annet takmikrofonen MXA910 og bordmikrofonen MXA310. Endelig har neste produkt i familien kommet, nemlig MXA710.

MXA710 er en lineær array-mikrofon som er designet for å kunne fange høykvalitets lyd for møte- og konferanserom. Den er tilgjengelig i to ulike lengder, 60cm og 120cm, og 3 ulike farger, sort, hvit og aluminium. Med tilbehør kan du velge om den skal monteres på en vegg, i taket eller nedfelt i et bord.

Den nye mikrofonen MXA710, sammen med den nye takhøyttaleren MXN5-C, danner nå et komplett økosystem for installert lyd fra Shure.

Innebygget IntelliMix DSP

I likhet med MXA910 er MXA710 utstyrt med innebygget IntelliMix DSP som gir deg tilgang til automiksing, akustisk ekkokansellering, støyreduksjon og automatisk gain kontroll, uten behov for en ekstern DSP. I tillegg til IntelliMix DSP har den egen autofokus-teknologi som finjusterer lobenes posisjon og følger møtedeltakerene som prater i realtid, for optimal taletydelighet.

Les artikkelen "Dette må du vite om lyd for videomøter".

Lobene kan konfigureres manuelt til dekningen i rommet. Mikrofonen på 60cm har 4 lober, og mikrofonen på 120cm har 8 lober.

Klar for fremtiden

Mikrofonen får strøm over ethernet(PoE), som gjør den enkel å installere i eksisterende miljø. Den er også selvfølgelig utstyrt med DANTE og AES67, og alt er kryptert for å sikre konfidensialitet.

På samme måte som resten av Shure sitt økosystem av lydutstyr for møte- og konferanserom, kan også MXA710 konfigureres med programvaren Designer og monitoreres og feilsøkes med programmet SystemOn.

 

Lær mer om det nye økosystemet hos Shure