Shure sitt nye komplette økosystem for installasjon

Shure lanserer nye MXA710, MXN5-C og MXA Mute.

Shure har lenge vært en ledende aktør innen lyd for konferanser og møterom. Med suksessprodukter som takmikrofonen MXA910 og IntelliMix Room, har produktene til Shure bidratt til at installasjoner har blitt bedre og enklere enn noen gang. Både for installatører og brukerene.

Les artikkelen "Dette må du vite om lyd for videomøter".

Men Shure har manglet tre viktige komponenter for å gjøre økosystemet komplett for installatører som er ute etter problemfrie og høykvalitets AV-løsninger: Mikrofonen MXA710, takhøyttaleren MXN5-C og MXA Mute-knapp.

MXA710

MXA710 er en lineær array-mikrofon som er designet for å kunne fange høykvalitets lyd for møte- og konferanserom. Den er tilgjengelig i to ulike lengder, 60cm og 120cm, og 3 ulike farger, sort, hvit og aluminium. Med tilbehør kan du velge om den skal monteres på en vegg, i taket eller nedfelt i et bord.

Les mer om nye MXA710.

MXN5-C

MXN5-C er en takhøyttaler som har en optimalisert frekvensrespons for å gjøre taletydeligheten så god som mulig i møte- og konferanserom. På den måten er den perfekt for videokonferanse og møter online. Høyttaleren trenger ingen forsterker, og får den strømmen den trenger over ethernet(PoE). Dette gjør installasjonen enkel og effektiv.

Les mer om nye MXN5-C.

MXA Mute-knapp

MXA Mute er en etterlengtet konfigurerbar mute-knapp, som drives med strøm over ethernet(PoE). Den er designet for muting og un-muting av Shure sin nettverksbaserte enheter, inkludert MXA910, MXA710, P300, IntelliMix Room og ANIUSB-Matrix.

Knappen konfigureres via Shure sitt programvare Designer, og kan konfigureres til å mute en eller flere mikrofoner på en gang. Den er kompatibel med tredjeparts kontrollsystemer, har justerbar farge og lysstyrke, og er enkel å installere i en bordplate.

Les mer om MXA Mute.

Designer 4.2

Designer er laget for å enkel kunne konfigurere alle Shure sine nettverksbaserte enheter effektivt og enkelt. Installatører og systemdesignere kan konfigurere enhetene offline på forhånd og spare tid under selve installasjonen. Ved å benytte deg av maler kan du enkelt distribuere lignende oppsett raskt til mange lokasjoner og oppsett.

Ett enkelt verktøy for ruting, firmware-oppdatering og systemkonfigurasjon. Ett enkelt klikk for optimalisert oppsett og ruting.

Les mer og last ned Design 4.2.

 

Lær mer om det nye økosystemet hos Shure