Shure inngår samarbeid med Q5X

Q5X er eksperter på trådløse sendere som skal tåle "alt".

Q5X, eller Quantum5X som de egentlig heter, spesialiserer seg på trådløs lyd for ekstreme forhold. I over ti år har Q5X jobbet tett med amerikanske sportsligaer som NBA og NHL, hvor de har utviklet trådløse sendere som er spesialbygd for å tåle å være på kroppen på en idrettsutøver uten at den er til hinder for utøveren.

Q5X og Shure har nå inngått samarbeid for å kombinere hverandres ekspertise når det kommer til trådløs lyd. Resultatet av dette er spesiallaget Axient® Digital-aktiverte Q5X sendere, som gjør at du kan bruke en av verdens mest avansert teknologi for trådløs lyd sammen med noen av verdens mest hardføre sendere.

Formfaktoren til Q5X sine sendere gjør de ideelle for både spillere, trenere og dommere på alle sportslige nivåer i ulike idretter, men også TV-programmer og reality-serier.

Sendere fra Q5X som har den nyeste Axient Digital teknologien er PlayerMic® og AquaMic™. AquaMic er designet for våte miljøer som utendørssporter eller vannsport.

PlayerMic

PlayerMic, som opprinnelig ble utviklet for NBA, er den eneste fleksible bodypack-senderen som anses av NBA å være den sikreste løsningen som spillerne kan ha på seg. PlayerMics er utrolig tynne og bøyelige, og gummi-designet beskytter både spiller og sender mot fall og støt. I tillegg er den usedvanlig enkel å skjule.

AquaMic

Når det er behov for en vanntett løsning, er AquaMic designet for å fange krystallklar lyd i krevende miljøer som vannsport eller begravet i utendørsfelter når spillerne ikke kan ha de på seg. AquaMic er fullt nedsenkbar, så den er ideell for utfordrende miljøsituasjoner som i reality-tv, film og sportssendinger. Oppladbare batterier gir 4-16 timers levetid.

MicCommander

MicCommander gjør det mulig for brukere å kontrollere alle aspekter av bodypack-sendere eksternt, inkludert konfigurering og overvåking: av/på, frekvens, RF, strøm, grupper og batterinivå.

Det nye samarbeidet gjør det mulig for lyddesignere å fange lyd uten at det går ut over sikkerheten eller komforten til brukeren. Axient Digital-aktiverte Q5X trådløse sendere vil være perfekt for sportsarrangementer, kringkastere og produksjonsselskaper.

Ring 22139900 eller bruk kontaktskjemaet for mer informasjon og bestilling.