Fremtidens DSP fra Shure

Lydprosessering helt uten ekstra hardware!

Shure har nå lansert IntelliMix Room, som er en software-basert DSP for AV og installasjonsbransjen. IntelliMix Room gir deg førsteklasses lydprosessering, helt uten ekstra hardware! IntelliMix Room installeres på din maskin med Windows 10(Mac-støtte er under utvikling) og gir deg full tilgang til ekkokansellering, støyreduksjon, automiksing og resten av de fantastiske mulighetene vi kjenner fra IntelliMix-produkter som P300 og MXA910. Se alle fordelene med IntelliMix.

Med en nedlastbar DSP som IntelliMix Room slipper du å legge nye kabler eller installere nye bokser. Enklere og billigere installasjon for både installatører og sluttbrukere, samt ekstremt enkelt å skalere. IntelliMix Room støtter de aller fleste programvarer for videokonferanse, slik som Skype, Zoom, Microsoft Teams og lignende, og selvfølgelig Dante.

IntelliMix Room vil være tilgjengelig globalt fra Juni 2020. Programvaren vil bli solgt som en abonnementsløsning med 8 eller 16 kanaler med lydprosessering og 3 eller 5 års lisens. Informasjon om priser kommer.

Mer informasjon om IntelliMix