Genelecs lanserer nye 4420A

Utvidelse av SmartIP-serien til Genelec.

Genelec har produsert markedsledende høyttalere og lydutstyr i en årrekke, også som installasjoner til butikker, hoteller, møterom og lignende. Nå vil det bli enda enklere for installatører og programmerere å installere og konfigurere ulike høyttaleroppsett med den nye Smart IP-serien til Genelec. Spar tid og vedlikehold for både deg som installatør og dine kunder.

På ISE2020 lanserte Genelec 4420A, lillebroren til den allerede fantastiske 4430A i SmartIP-serien.

AoIP - Dante og AES67

Lyden distribueres enkelt som AoIP med Dante eller AES67. Det betyr at du kan bruke Dante controller som normalt for å rute lyden slik du ønsker.I tillegg kan analogt lydsignal brukes samtidig, enten ved å mikse to signaler eller fungerende som en backup

Kalibrering

Genelecs nye programvare Smart IP Manager gjør at kalibrering kan gjøres enkelt fra din datamaskin. Her får du full tilgang til DSP for EQ, delay, soneinndeling og ip-konfigurasjon.

Styring og oppsett

Fra programvaren setter du opp systemet ditt slik du ønsker med nærmest ubegrenset antall soner, høyttalere og kanaler. Smart IP-serien kan selvfølgelig styres enkelt fra hvilket som helst AV kontrollsystem.

Som alle andre installasjonshøyttalere fra Genelec fås 4400-serien i 120 ulike RAL-farger og har haugevis av monteringsmuligheter tilgjengelig.

Ring 22139900, eller fyll ut skjemaet for mer informasjon om SmartIP.