Hvorfor videokonferansene dine MÅ ha lydprosessering

Støy, hakking og ekko kan ødelegge et ellers produktivt møte.

Samarbeid på tvers av landegrenser er mer vanlig enn noensinne. Mens bedrifter fortsetter å desentralisere - med ansatte som jobber rundt omkring i verden - krever enhver videokonferanse best mulig lydkvalitet for å kunne holde produktive møter.

Dette er lydprosessering

Shure P300 DSP og Microflex® Advance ™ MXA910 takmikrofon med IntelliMix® er utstyrt med Shures IntelliMix® DSP-algoritmer for en svært avansert digital lydprosessering. Denne innovative teknologien er utviklet av Shure i løpet av de siste 30 årene for å kunne levere klar og tydelig kommunikasjon som er helt nødvendig for dagens ledende bedrifter og deres ansatte.

IntelliMix forbedrer alle aspekter av møteromslyd for å sikre en konsistent og klar lyd for alle typer konferansesamtaler. Her er de seks hovedelementene og fordelene som IntelliMix muliggjør:

Akkustisk ekkokansellering (AEC) fjerner romlyd som lekker inn i mikrofonen, og gir en ekkofri konferanseopplevelse.

Støyreduksjon bidrar til å overvinne utfordrende romakustikk ved å minimere uønskede distraksjoner som HVAC-lyder som kan hindre god taletydelighet.

Automatisk miksing øker tilstedeværelsen og reduserer støypåvirkning og overføring, noe som gir bedre tydelighet, forståelighet og sømløs samhandling mellom konferansesteder.

Automatisk nivåkontroll (AGC) justerer volumet på hver kanal for å oppnå konsistens mellom lav- og høymælte konferansedeltakere.

Komprimering håndterer plutselige endringer i lydnivået fra automikseren og gir forbedret lydkvalitet.

Delay adresserer tidsforsinkelsen som forekommer i videosystemer (der du hører noen snakke og ser munnen deres bevege seg senere), og synkroniserer lyd og video.

Parametrisk utjevning (PEQ) sørger for nøyaktig lydkontroll gjennom 4-bånds PEQ-kanaler på hver array-mikrofon. MXA910 inkluderer også tre EQ Contour forhåndsinnstillinger for rask og enkel mikrofoninnstilling.

Bedre møteopplevelser med IntelliMix

IntelliMix sørger for at det aktuelle rommet får best mulig lyd, enten det er i topp moderne styrerom, små pauserom eller til og med områder med mye folk.

Som en del av P300 DSP forbedrer IntelliMix alle aspekter av lyden. Dette betyr at du kan gi kunden din den beste møteopplevelsen; fra støyreduksjon til automatisk lydmiksing som reduserer uønsket støy forårsaket av bruk av flere mikrofoner samtidig.

Enkel installering

IntelliMix DSP er utrolig enkelt å installere. Med blant annet maler og autofokus-teknologi for et enkelt ut-av-boksen oppsett. Alt konfigurert slik at installasjoner kan gjøres raskt og effektivt.

IntelliMix DSP kan kobles direkte til en hardware- eller programvarekodek ved å bruke DSP-en som er innebygget i takmikrofonen(MXA910). Når den brukes med et Shure Audio Network grensesnitt (ANI), får brukerne en forenklet romløsning med mikrofon og DSP i én kostnadseffektiv pakke.

Shure har svart på det globale behovet for større fleksibilitet ved å sikre at prosessoren er enkel å sette opp. Sammen med Microflex® Advance ™ eller Microflex® trådløse mikrofoner, gir IntelliMix flere tilkoblingsalternativer som fjerntilkobling til programvarekodeker (USB), hardwarekodeker (Analog I/O) og mobiltelefoner (3,5 mmjack).

Fleksibel og skalerbar

Installatører kan også bruke flere Microflex® Advance ™ MXA910 takmikrofoner med IntelliMix® og Shure IntelliMix P300 for enkelt å kunne utvide og skalere, takket være distribuert DSP-arkitektur. Kombinasjonen gir reduserte kostnader, enestående kontrollnivå og strømlinjeformet integrasjon og installasjon.

I tillegg gjør allsidige monteringsalternativer IntelliMix enkel å plassere hvor som helst på et kontor, enten det er under et bord eller bak en dataskjerm. 

Mer informasjon om IntelliMix