Shure IntelliMix

Shure sin IntelliMix® DSP er nå kraftigere enn noen gang.

Den siste firmware-oppdateringen til Shure sin MXA910 takmikrofon gjør at IntelliMix® DSP nå er innebygd i mikrofonen, som gjør mikrofonen mer fleksibel enn noen gang.

Når takmikrofonen kobles sammen med IntelliMix® P300 Audio Conferencing Processor, gir det enda mer fleksibilitet og skaleringsmuligheter, og for enkelte programvarer for videokonferanse trenger du ingen andre tredjeparts-enheter for å komme igang.

 

Taletydelighet

Den innebygde IntelliMix DSP-en leverer én enkel kanal med ferdig automikset, støy- og ekkofri lyd som kan kobles direkte til ditt AV-system.

Enkel installering

En bedre ut-av-boksen konfigurasjon som gjør at du sparer tid på installasjon. Den nye Autofocus-teknologien finjusterer lobene i sanntid.

Fleksibelt

Skaler og utvid med flere MXA910 takmikrofoner ved hjelp av én enkel P300 prosessor, for et kostnadseffektivt og fleksibelt oppsett. 

Jeg ønsker mer informasjon om IntelliMix!

Kompatibelt med ulike codecer

 

MXA910 integreres sømløst med populære programmer som brukes i videokonferanser. MXA910 er også det første produktet som tilbyr mute status sync sammen med Zoom og Microsoft Teams, når den brukes sammen med en Shure P300 Audio Conferencing Processor.

Les mer om MXA910 og P300

 

Jeg ønsker mer informasjon om IntelliMix!