Benum blir ny eksklusiv distributør av RCF

Fra 2020 blir vi distributør av italienske RCF i Norge og Sverige.

Siden oppstarten i 1949 har RCF utviklet seg til å bli en av verdens største produsenter av lydutstyr, som utvikler og produserer et enormt bredt sortiment fra sine moderne produksjonsfasiliteter i Reggio Emilia, sør for Milano.

Med solide merkevarer som Shure og Allen & Heath allerede i porteføljen, vil signeringen med RCF gjøre at Benum kan løse et enda bredere spekter av behov og utfordringer for sine kunder. 

«Benum is an icon, the finest amongst the finest. When I heard that we agreed with Benum to take RCF aboard as a brand, I was very happy.»

- Alberto Ruozzi, Executive Sales Director RCF.​

Enorm produktportefølje

RCF produseres i Italia, som betyr raske og smidige leveranser inn til lageret hos Benum, og gir svært god tilgjengelighet for kunder i Norge. Benums tekniske avdeling vil bli sertifisert til å gjøre reparasjoner og vedlikehold. Den enorme produktporteføljen som strekker seg fra små til store installerte lydanlegg vil bli håndtert av produktansvarlige med ulik spisskompetanse innen sitt segment.

Innen installasjonsmarkedet vil Benum nå kunne tilby komplette høyttalerløsninger i alle tenkelige størrelser, i tillegg til eget alarmsystem som tidligere ikke har vært tilgjengelig gjennom Benum.

Det brede spekteret av lydutstyr som RCF produserer gjør at Benum nå også kan tilby et større utvalg kostnadseffektive løsninger til forhandlere, skoler og hoteller. 

«At vi nå representerer RCF er først og fremst noe som vil komme kundene våre til gode, med deres enorme portefølje av solide produkter som har vært en helt sentral del av lydindustrien de siste 70 årene.»

- Jon Sveinall, Produktansvarlig RCF Pro. 

RCF føyer seg dermed inn i rekken blant nøye utvalgte og pålitelige merkevarer som gjør at Benum kan tilby best mulig lydopplevelse for sine samarbeidspartnere og kunder i Norge og Sverige. 

 

RCF Pro
Jon G. Sveinall
970 55 938 - js@benum.com

 

RCF MI
Geir Musum
970 55 977 - gm@benum.com

 

RCF Installasjon
Tore Vidar Knutsmoen
970 55 974 - tvk@benum.com

 

Ring 22139900, eller fyll ut skjemaet for å kontakte oss.