Podkasten Bak spakene

Podkasten om produsenter, teknikere og låtskrivere.

Bak spakene er en podkast av Ole Henrik Antonsen, mangeårig journalist og redaktør for magasinet Musikkpraksis, i samarbeid med oss i Benum. Abonner på podkasten her.

I denne podkasten snakker vi med produsenter, teknikere og låtskrivere som Martin Sjølie, Mats Lie Skåre, Knut Bøhn, Lindstrøm, Christer Andre Cederberg og Anne Judith.

Som norsk distributør av flere ledende merkevarer innen studio- og opptaksutstyr, ønsker vi med Bak spakene å inspirere og spre kunnskap som gjør at enda flere får gleden av å skape og jobbe med lyd og musikk.

Benum er distributør og selger derfor kun til norske forhandlere og næringsdrivende med organisasjonsnummer. Her kan søke om å bli kunde hos oss.

 ​

Mikrofoner fra Shure finner du i studioer og på scener i hele verden, men Shure er mye mer enn SM57 og SM58. Hodetelefoner og ørepropper, ribbon- og kondensator-mikrofoner, in-ear-monitoring og trådløse systemer. 

Se hele utvalget.

 

 

Universal Audio lager autentiske emuleringer fra anerkjente analoge klassikere som Neve, Lexicon og API, og gjør de eksklusivt tilgjengelig med sine rack- og desktop-lydkort.

Se hele utvalget.

 

Vi representerer også merkevarer som Ableton, Countryman, Fostex, Genelec, Klotz, König & Meyer, Native Instruments, SSL, Thermionic Culture, Zoom, og mange fler.