Oppdaterte bluetooth-ørepropper fra Shure

Perfekt til trening, reising og pendling.

Shure oppdaterer sine SE ørepropper med Bluetooth® 5 og enda bedre batteritid, for deg som ønsker upåklagelig lydkvalitet enten du er på reise, trening eller til og fra jobb.

Fra tråd til trådløst

Øreproppene kan enkelt byttes fra trådløst til tråd, uavhengig av modell, som gjør det enkelt å fortsette å høre på musikk dersom du har lite batteri eller ønsker å plugge rett i din laptop, eller lignende. På modellen SE215 selges kabelen separat. 

Uavhengig om du bruker tråd eller Bluetooth, så er lydisoleringen designet for å eliminere støy fra omgivelsene, enten du sitter på bussen eller er på trening. Du får opp til 10 timer batteritid med proppene, som kan kobles til hvilken som helst enhet med Bluetooth, som f.eks. din smarttelefon.

En passform for deg

I pakken følger det med ulike type propper, slik at du er sikker på at du finner en type som passer til ditt øre, og slik du liker det. Proppene stenger ute opp til 37 dB av støy fra omgivelsene.

På kabelen(både tråd og trådløst) er det innebygget mikrofon og knapper som gjør at du kan justere volum og prate i telefonen uten å måtte ta ut proppene.

De fire ulike modellene kommer i ulike farger og med forskjellige spesifikasjoner.

 

SE215 Wireless

Den rimeligste varianten, som gir en klar og god bass til en veldig overkommelig pris. Kabel selges separat.

Kjøp SE215 fra Stereofil

 

SE425 Wireless

Kommer med to drivere som leverer balansert og tydelig lyd. Bruk medfølgende kabel med mikrofon og volumkontroller for å enkelt bytte fra trådløst til tråd.

Kjøp SE425 fra Stereofil

 

SE535 Wireless

Tre drivere som gir en enda mer rik bass og luftig lydbilde. Bruk medfølgende kabel med mikrofon og volumkontroller for å enkelt bytte fra trådløst til tråd.

Kjøp SE535 fra Stereofil

 

SE846

Toppmodellen med 4 drivere som gir en vanvittig high-end klarhet og bass med eget low-pass filter. Bruk medfølgende kabel med mikrofon og volumkontroller for å enkelt bytte fra trådløst til tråd. Det følger også med en høykvalitets kabel uten mikrofon og kontroller.

Kjøp SE846 fra Stereofil

 

Kjøp Shure hos en av våre norske forhandlere ovenfor.
Om du er bedriftskunde kan du kjøpe direkte fra oss.