Takmikrofonen MXA910 med IntelliMix DSP

Få ned kompleksiteten og kostnadene med MXA910 all-in-one mikrofon og DSP.

Enten det er snakk om konferanserom, møterom, auditorium eller klasserom, så er effektive og brukervennlige systemer som gjør samarbeid enkelt mer viktig enn noen gang i en stadig mer teknologibasert hverdag.

MXA910 fra Shure er en 60x60cm takmikrofon som først ble introdusert i 2016, og satte da en ny standard for å kunne formidle krystallklar lyd. Flere og flere konsulenter, installatører og programmerere fikk øynene opp for hvordan MXA910 gjorde det enkelt å installere mikrofonen i et eksisterende system, eller helt nye oppsett, med fornøyde kunder som endelig kunne samarbeide på tvers av landegrenser og kontorer med upåklagelig taletydelighet.

IntelliMix DSP innebygd i mikrofonen

Nå i 2019 har Shure gjort det enda enklere å velge MXA910, ved å inkludere deres IntelliMix DSP direkte i mikrofonen. Dette gjør at det er enda enklere og kostnadseffektivt å få krystallklar lyd for deg og dine kunder. Om du er installatør betyr dette en enklere installering og billigere løsninger for dine kunder.

Med integrert IntelliMix DSP leverer mikrofonen én enkel kanal med auto-mikset, støyredusert og ekko-fri lyd. Inne i mikrofonen ligger Shure sin Acoustic Echo Cancellation, Noise Reduction og Automatic Mixing, i tillegg til den unike Autofocus-teknologien, som gjør at mikrofonen automatisk justerer retningen ettersom du sitter eller står når du prater. Det er åtte individuelle lober i mikrofonen som finjusterer posisjonen i real time ettersom hvem som prater og hvor de befinner seg i rommet.

Last ned teknisk guide.

Kostnadseffektivt og enkelt

Med mikrofonen følger Shure Designer System Configuration Software, som er et gratisprogram fra Shure for å enkelt kunne gjøre mer avanserte konfigurasjoner og oppsett. Mikrofonen fungerer selvfølgelig sømløst sammen med Shure sine andre produkter i Microflex-serien. Om du som installatør eller programmerer trenger å sette opp flere MXA910, enten i samme eller ulike rom, kan du ta i bruk Shure sin IntelliMix P300 DSP for å distribuere DSP-kraften på de ulike mikrofonene. Igjen vil dette være en kostnadseffektiv løsningen for deg eller dine kunder, ved å bruke den tilgjengelige DSP-kraften mer fornuftig.

Har du allerede kjøpt eller installert MXA910? Ikke noe problem. Alle oppgraderingene fra Shure er tilgjengelige med deres gratis firmware-oppdatering, som oppgraderer selve mikrofonen og frigjør alle de nye funksjonene.

Last ned brosjyre (PDF).

Benum er norsk distributør av lydutstyr til møterom, konferanser og lignende fra blant annet Shure.Vi vil gjerne fortelle deg mer om MXA910!
Ring 22139900, eller fyll ut skjemaet.