Universal Audio til Oslo og Bergen

Viser frem nyheter og produkter i Norge.

Universal Audio lager autentiske emuleringer fra velkjente analoge klassikere og gjør de eksklusivt tilgjengelig med sine lydkort og DSP-er. Ved å kombinere vintage analoge emuleringer med topp moderne digital teknologi, har Universal Audio og deres UAD-plug-ins blitt brukt på plater fra store stjerner som Kendrick Lamar, Coldplay og mange, mange fler.

Universal Audio kommer til Oslo og Bergen

Nå kommer Universal Audio selv til Oslo og Bergen for å vise frem deres aller siste nyheter, som enda ikke offentliggjort. I tillegg vil det bli en presentasjon av Universal Audio sitt økosystem og muligheter til å stille spørsmål og lære fra Universal Audio sin egen representant, Lasse Dellbrugge. Lasse er Business Development Manager for Universal Audio, og er selv aktiv komponist og produsent. Fra Benum kommer Ove Horpestad som er Product Manager for Universal Audio i Norge.

Oslo 28. Oktober hos Filter Musikk

Filter er en musikkbutikk i Skippergata 33 i Oslo. Filter selger studioutstyr, instrumenter, DJ-utstyr og vinylplater. Universal Audio viser frem sine nyheter og produkter klokken 15 og igjen klokken 17.

Meld din ankomst på Facebook!

 

Bergen 29. Oktober hos Gitarhuset

Gitarhuset i Bergen er en musikkbutikk som holder til i Engen 2, Logen. Her får du alt av musikkutstyr i tillegg til studio og lydanlegg. Universal Audio viser frem sine nyheter og produkter klokken 14 og igjen klokken 16.

Meld din ankomst på Facebook!