På lydsjekk med Highasakite

Se hvilken mikseflate som brukes av et Norges største liveband.

Highasakite har i løpet av de siste årene blitt et av Norges mest ettertraktede live-band, med en produksjon få klarer å matche nasjonalt. Ansvarlig for lyden ut er Johan Berntsen, som også er produksjonssjef på deres pågående turné.

Se produksjonssjefen forklare bakgrunnen for oppsettet i videoen nedenfor.

 
F.O.H. på Highasakite i Oslo Spektrum

Vi ble med Highasakite, et av Norges største liveband, på lydsjekk for å se hvordan produksjonssjef Johan Kristian Berntsen løser det å gjøre flyjobber i Europa til storkonsert i Oslo Spektrum Arena, med en og samme mikserflate fra ALLEN & HEATH.

Publisert av Benum Norway Mandag 5. august 2019

Spillestedene varierer fra mindre klubbscener i England og Europa til selveste Oslo Spektrum i Norge. Berntsen mener at portabilitet er blant den viktigste grunnen til at Highasakite har valgt å bruke Allen & Heath dLive C1500.

"Det er viktig å ha verktøy man kan ha med seg hele veien, slik at man har en tilnærmet lik arbeidshverdag, uansett hvor man er."

For dette oppsettet har Highasakite med seg to Allen & Heath dLive-miksere. En som mikser lyden ut til salen og en for monitor på scenen. Begge to er av typen C1500.

I tillegg til den praktiske størrelsen, som gjør at de kan ta den med seg på flyet, trekker Berntsen fram brukergrensesnittet som en av grunnene til at de gikk for dLive-serien til Allen & Heath.

 

Ring 22139900, eller fyll ut skjemaet for mer informasjon om dLive og Allen & Heath.