Fagdag med Renkus-Heinz 27. august

Vi inviterer til gratis faglig påfyll med Renkus-Heinz på DogA i Oslo.

OBS. Ny dato: 27. august. 

Du har kanskje ikke sett de, men du har garantert hørt de. Renkus-Heinz-høyttalere finner du blant annet i Nidarosdomen, på Gardermoen, i Oslo Rådhus og på DOGA. I over 40 år har Renkus-Heinz stått for lydtekniske innovasjoner for å sikre optimal lyd i akustisk krevende rom og omgivelser verden over.

27. August inviterer Renkus-Heinz og norske Benum til en faglig dag hos DogA i Oslo. Arrangementet er for deg som ønsker å lære mer om hvordan du løser utfordrende akustiske installasjoner ved hjelp av blant annet beamsteering-teknologi, med minimale visuelle inngrep, som ofte er et krav i kirker, rådhus og lignende.

Les mer om vårt lydtekniske oppsettet på DogA i Oslo.

RHAON II og Ease Focus 3

Ved hjelp av programvaren RHAON II vil vi vise hvordan du kan programmere hver enkel Renkus-Heinz høyttaler til ditt behov, i tillegg til Ease Focus 3 for å gjøre dekningsberegning for din neste installasjon.

Nyheter fra Renkus-Heinz

Vi vil få en presentasjon av Renkus-Heinz’ egen Michal Poplawski, som viser oss de helt nye C, T og P-seriene. C-serien er et kostnadseffektivt alternativ for installatører, T-serien kommer med RHAON- og Dante-muligheter, mens P-serien er Renkus-Heinz’ nye hi-end høyttalere med blant annet True Digital Class D forsterkere og et hav av tilpasninger, skreddersydd ditt behov.

Det blir også en gjennomgang av de ulike ICONYX-variantene. Som den nye Directivity Control-serien, som kan programmeres gjennom en smarttelefon, og selvfølgelig de ikoniske Compact- og ICLive X Digitally Steerable Array Systems-seriene.

Fra Benum kommer Daniel Glaister, som blant annet har installert Renkus-Heinz i Nidarosdomen og DogA(hvor arrangementet finner sted).

Underholdning med Fadnes(fra Jim Stärk)

Til å demonstrere det nye oppsettet til DogA kommer Fadnes, kjent fra blant annet Jim Stärk, og spiller noen låter for oss.

Pris: Gratis.
Sted: Design og arkitektur Norge (DOGA). Hausmanns gate 16, 0182 Oslo
Tid: 27. august, 08:00 - ca. 16:00.

Det blir mat og drikke underveis.

Meld deg på!