Shure TwinPlex, kvalitet i hvert eneste ord fra scenen

TwinPlex er en helt ny serie med mygger og hodebøylemikrofoner fra Shure, som er laget for å møte de mest krevende utfordringene.

Ett eneste ord kan bety alt for historien som skal formidles fra scenen. Med utfordringer som svette, støy og slitasje, har mikrofonen du bruker et enormt ansvar for produksjonen.

TwinPlex er en helt ny serie med mygger og hodebøylemikrofoner fra Shure, som er laget for å møte de mest krevende utfordringene, med kvalitet i hvert eneste ord og hver eneste setning.

 

Svettebestandig og slitesterk

Mikrofonkapselen er dekt med et vannavstøtende superhydrofobisk belegg, som både er svettebestandig og forebygger forvitring. Kabelen har dobbel jording og spiralformet kobber, som gjør kabelen svært slitesterk og fleksibel.

 

Enkel å skjule, enkel å bruke 

De super-tynne kablene(1.1mm eller 1.6mm) er enkle å skjule og kan farges etter behov. Kapseldesignet gir maksimal overflatedekning, og med sin dobbel membran gir mikrofonen en naturlig diskant og bunnsolid bassgjengivelse, for hele stemmeregisteret.

 

Teater, foredrag, TV og film

Med et bredt spekter av kontakter, farger, sensitivitet, kabler og monteringsmuligheter, er TwinPlex designet for å imøtekomme alle utfordringer innen teater, broadcast, foredrag og lignende. Både bak scenen og på scenen. Kveld etter kveld.

Skreddersydd din produksjon

Kontakt oss i dag for en prat om hvordan TwinPlex kan løfte kvaliteten på dine produksjoner.