Nyheter fra alle lydteknikeres førstevalg, Adamson.

Olavshallen, Folketeatret, Blå og Chateau Neuf. Alle har de valgt komplett høyttalersystem fra Adamson Systems Engineering.

Med Adamson får du et system som er førstevalget på de fleste ridere og spesifikasjoner, noe som gjør Adamson til en trygg og attraktiv investering. Adamson er førstevalget hos alle seriøse lydteknikere, festivaler og scener over hele verden. Under årets LLB-messe i Oslo 6-8 mars presenterer vi disse helt nye produktene fra Adamson.

CS-serien

En serie høyttalere med innebygd klasse-D forsterker, intern DSP og Milan-nettverk for lyd. Første modell i serien, CS7p, er en kompakt point-source høyttaler. En teknologi utviklet av Adamson selv.

S7 og S118

S7 er en ny og mindre variant av S10-modellen. Et ultrakompakt line-array system, som sammen med en S118 sub utgjør et komplett og kompakt lydanlegg med "state of the art" lydkvalitet.

IS-serien

Den nye IS10p er en 2-veis aktivt delt full-range høyttaler. Perfekt for installasjoner i teater, kirker eller klubber og lignende.

 

LLB-messen 2019

Kom innom vår stand på LLB-messen på Fornebu Arena 6.-8. Mars, for en hyggelig prat om hvordan Adamson kan være en del av ditt neste prosjekt. Jochen Sommer fra Adamson vil være på vår stand under hele LLB.
 
Ta kontakt med Kenneth Vadset hos Benum for mer informasjon om Adamson.