Trommeslagere, vinn utstyr til 40.000kr og tur til London med Shure

Vinn tur til legendariske Metropolis Studios i London og Shure-utstyr til en verdi av ca. 40.000kr ved å vise hvor god du er på trommer!

Trommiser får sjeldent den oppmerksomheten de fortjener. Dette vil Shure nå gjøre noe med og søker trommeslagere fra fra 44 land over hele verden til å komme med sitt bidrag til Shures Drum Mastery konkurranse.

Vinneren får en femdagers tur til London i tillegg til Shure-utstyr til en verdi av ca. 40.000 norske kroner! I London vil du få en dag med den anerkjente trommeslageren Ash Soan på Metropolis Studios, som vil lære deg sine aller beste triks. I tillegg får du en workshop med en profesjonell studioteknikker, for å sikre at lyden på dine neste opptak blir i verdensklasse. Og ikke minst, du vil få vist hva du er god for til hele verden, gjennom Shures egen Facebook-side med nesten 300.000 følgere.

Alt du trenger å gjøre er å sende inn en video av deg som spiller som viser dine ferdigheter(uten musikalsk akkompagnement).

Send inn din video innen 15. april 2019, og om du klarer å samle inn minst 50 stemmer innen 6. mai 2019, vil du bli juryert for å bli med videre i konkurransen. Når avstemmingen er avsluttet, velger Shure en fra hvert land som kvalifiseres til den endelige runden i konkurransen. Videoen som får flest stemmer blir automatisk med videre i konkurransen, så sørg for å få alle du kjenner til å stemme på deg.

Alle vinnere fra hvert enkelt land, og videoen med flest publikumstemmer, vil få en Shure MV88+ Video Kit og Shure SE215 Sound Isolating™ Bluetooth-øretelefoner.

I juryen sitter noen av verdens fremste trommeslagere. Ash Soan(Storbritannia), Taylor Gordon(USA), Tobias Derer(GER), Takashi Kashikura(JPN) og Shiguang Cui(CHN).

Les mer og send inn din video