NSS 31.05 – 03.06.18

Årets NSS2018 avholdes på Sundvolden hotell like ved Tyrifjorden. Les mer her.

Nordic Sound Symposium arrangeres på Sundvolden Hotell 31 mai – 03 juni. Arrangementet starter med middag på hotellet torsdag kveld og avsluttes med lunsj søndag. Dette blir som vanlig et storartet arrangement for alle som vil utvide sin horisont innenfor lydproduksjon. Programkomiteen har gjort en strålende jobb med å finne aktuelle foredragsholdere. I tillegg vil leverandørene holde utstilling av aktuelle produkter og presentere sine nyheter innenfor lydproduksjon. Det blir rikelig tid til å mingle og stifte nye bekjentskaper i bransjen. Som sedvanlig er dette et arrangement med høy sosial profil. 

Publisering av programmet er i gang på hjemmesidene. Gå inn og ta en kikk her: www.nordicsoundsymposium.no. Registrer deg snarest som deltager. Prisene er kraftig redusert siden forrige symposium og inkluderer fullt program/ hotell og bespisning på hotellet i hele perioden. Det er mulig å registrere seg som deltager på enkeltdager.  Early bird billetter til redusert pris finnes tilgjengelig hvis registrering før 09. mars. Dette er en anledning til å bygge kompetanse og kunnskap til en særdeles rimelig kostnad sammenlignet med de tradisjonelle eventene som arrangeres i Europa.

Sjekk hjemmesiden regelmessig i dagene og ukene som kommer! Programmet suppleres etter hvert som brikkene faller på plass. Spre budskapet til andre, selvfølgelig også utenfor NRK, som måtte ha interesse av dette.