Allen & Heath SQ

Ny 96 kHz mikserserie.

Hjertet fra dLive, XCVI 96 kHz FPGA prosessoren, bor i hver SQ flate og gir SQ nok kraft til å håndtere 48 input kanaler og 36 busser med all prosessering fra analog inn til analog ut under 0,7 ms i 96k. 
SQ mikserene har 8 stereo FX prosessorer med dedikerte stereo FX returer, 12 valgbare stereo AUX/Grupper, 3 stereo Matriser, 8 DCA grupper, 8 mute grupper, Automixer, 32X32 innebygget USB lydkort, SQ-drive flersporsopptak direkte til USB lagringsmedia og både parametrisk og Grafisk EQ på alle mixbuss.Brukergrensesnittet er bygget på QU-serien og er ekstremt enkel og intuitiv men med en rekke finesser hentet fra arbeidsflyten i dLive som:
96 fullstendig konfigurerbar kanalstriper over 6 lag med drag and drop organisering
farget LCD display over hver fader
programmerbare rotaries 
7 tommers berøringsskjerm med omsluttende led-rotaries 
innebygget flatebelysning
64 CH ekspanskonskort - DANTE, WAVES, GigaACE Foreløpig består serien av 2 flater SQ-5 og SQ-6
Begge flatene har innebygde preamper akkurat som QU-serien, disse er helt nye og konverterer i 96 kHz - 16 stk på SQ-5 og 24 stk på SQ-6. I tillegg kan antallet inputkanaler økes til 48 helt enkelt ved å koble til eksisterende audiorack fra A&H QU, GLD eller dLive serien. 
SQ-5 har 17 fadere, er rackmonterbar og veier kun i overkant av 10 KG. 
SQ-7 har 25 fadere og veier i overkant av 13 KG.
Alle inputs og outputs er patchbare.


‘SQ egner seg ypperlig til bruk i AV, Corporate, Rental og installasjoner,’ kommenterer Allen & Heaths produktsjef Keith Johnson. ‘ De er kompakte, låter bra og kan mikse alt fra en paneldebatt til et fullt liveband, alt med utrolig lav latency og i 96k.’


SQ er ikke bare en mikser, det er senterpunktet av et voksende økosystem av apper, ekspandere, audio nettverk, personlig monitormiksere og mer som gjør det mulig for deg å tilkoble, tilpasse og ekspandere systemet slik det passer deg. Slink porten på baksiden av SQ gjør at du kan koble deg direkte til en annen SQ flate eller et dLive system.  Takket være XCVI er SQ også DEEP prosessing klar med mulighet for å tilpasse mikseren med kompressor og preamp emuleringer direkte i alle mikserens input og miks kanaler uten å legge til latency og uten lisensieringsstyr. Den første av disse, en ypperlig rørpreamp med flere settings vil tilbys gratis ved registrering av mikseren hos A&H og det vil etterhvert bli flere modeller tilgjenglig for en engangssum pr modell.