ALLEN & HEATH utvider horisonten for dLive ekspansjon.

Allen & Heath har utvidet ekspansjonsmulighetene til dLive miksesystemet med tilskudd av superMADI og en rekke AES3 I/O kort.

SuperMADI kortet, som er utviklet for å muliggjøre integrasjon av dLive i et bredt spekter av kringkasting, live-interfaceing og opptaksscenarioer, har utallige sammenkoblingsmuligheter inkludert 8 BNC koblinger og 4 SFP porter for fiberoptiske transceivere. Både coaxiale og optiske formater tilbyr opp til 128 I/O i 96kHz hver, og redundans og samplerate er valgbare pr link-par, med valgbar Smux eller HighSpeed 96kHz modus. SuperMADI kortet kan også brukes av teknikere og utleie-tilbydere for å linke dLive til et hvilket som helst MADI-utrustet tredjeparts miksesystem, noe som muliggjør digital split med svært høyt kanalantall, f.eks mellom FOH og MON.

De fire nye AES3 I/O kortene tilbys i et utvalg I/O formater bestående av 2 inn / 8 ut, 4 inn / 6 ut, 6 inn / 4 ut og 10 ut. Disse  utgjør en beleilig løsning digital tilkobling til system PA, monitorforsterkere og høyttaler-DSP enheter eller for kombinering av flater på f.eks festival med flere eksterne mikserflater. Sample rate på kortenes utganger er skiftbart mellom 96kHz, 88.2kHz, 48kHz og 44.1kHz, mens inngangene tilbyr sample rate konvertering fra 32kHz til 192kHz


Ben Morgan, produktansvarlig for livelyd avdelingen hos Allen & Heath, kommenterer, “Vi opplever kraftig etterspørsel for dLive systemer i rene broadcast sammenhenger og i situasjoner der spillested eller utleie-tilbyder har behov for å levere lydmating til kringkasting eller OB buss. SuperMADI kortet gjør det enkelt å møte kringastingens behov uansett sample rate eller format krav. Vi har i tillegg fått mange etterlysninger fra dLive brukere over hele linjen av livelyd, installasjon og kringkasting som ønsker seg et utvalg AES I/O formater. Til tross for AoiP protokollenes inntog er AES3 fortsatt et veldig populært valg for sammenkobling av lydutstyr fra ulike leverandører.”