Live Sound Mixing Workshop with Robert Scovill

Oslo 26th & 27th of september 2016 (2 x one day seminars)

Vi i Benum kan trygt si vi er ekstremt stolte av å kunne presentere en eksklusiv workshop med Robert Scovill. Scovill tar turen fra Arizona til oss i Norge kun for å holde den eneste workshopen på denne siden av Atlanteren i 2016, så dette er stort. 

Robert Scovill er en av verdens mest respekterte lyddesignere og er en levende legende. Scovill har turnert med  blant annet Tom Petty and the Heartbreakers, Rush, Prince og Def Leppard. Han har vært i Norge to ganger tidligere og holdt seminar, da også med mulighet til å delta på soundcheck med Tom Petty etter seminar. Robert Scovill er også ansatt i Avid som Senior Market Specialist for Live Sound. Han har da også vært med på å utvikle S6L og S3L. 

 

Robert Scovill er en lidenskapelig på å dele av sin kunnskap med utøvende teknikere. Han har laget mange fine videoer, blogger og holder mange seminarer over hele verden.

En workshop med Scovill er en utømmelig kilde til tips og triks, han lærer villig vekk om hvordan du kan bli en bedre lydtekniker. Han vil også gi oss kunnskap om hvordan den avanserte teknologien vi har i dag kan benyttes til fulle. Vi benytter i dag avanserte plugins, nettverkslyd, opptaksmuligheter for virtual soundchecks, snapshots osv. Alle disse tingene har gitt oss nye utfordringer. Dette er ting som Robert Scovill kan til fingerspissene og vil dele med oss. Uansett hvilken plattform du jobber på vil du ha stort utbytte av å delta på dette seminaret.

Robert vil demonstrere på en AVID S6L så det vil også bli fin mulighet til å bli kjent med denne.

 

Seminaret er lagt opp som et intensivt endags-seminar. Siden det er lang reisevei for Robert vil han holde dette to dager slik at flest mulig kan ta turen.

 

Vi ønsker velkommen til en workshop av de sjeldne.

Her er en liten smakebit av Robert Scovill: Klikk her!

 

Tidspunkt:
26 sept kl 13-18
27 sept kl 13-18

 

Sted:
Siv Ing Benum Østre Akervei 68, Oslo

(MERK: om det blir et større antall deltakere blir arrangementet flyttet til større lokaler, vi vil da gi beskjed om dette via mail og på nett så følg med når det nærmer seg.


 

Klikk her for påmelding: Robert Scovill til Norge