Allen & Heath lanserer nytt produkt

XONE:PX5 - DJ Mikser!

Xone:PX5 er en 4 + 1 kanals mikser utstyrt med den legendariske Xone filter, 3-bånds EQ på alle kanaler og et intuitivt layout.

Den nye Xone:Xcite FX suiten kommer med flere tilpassede delayer, reverb, modulatorer, flangers og distortioneffekter - alle med enkle hands-on kontroll for finjustering og kreativitet.

Den allsidige Send/Return-funksjonen gjør det mulig å koble til eksterne effektbokser med både Send/Return og Master insert (Line eller Hi-Z) og klargjør dermed Xone: PX5 for en helt ny verden av ulike oppsett-scenarier. Hver kanal har dedikert send-kontroll for eksterne effektprosessering, men kan også bli rutet til den interne Xone:FX-motoren.

Koble din Mac eller PC til det interne lydkortet med 20 kanaler, 24bit, 96kHz og USB2. Plug'n'play via X:LINK til Xone:K-serien for midi-kontroll fra ekstern kontroller.

Crossfaderen har tre valgbare kurveinnstillinger for ulike blend- eller scratchstiler og faderen kan enkelt skiftes ut eller oppgraderes til Innofader Pro 2.

Uansett hvilken musikksjanger du jobber med så kombinerer Xone:PX5 en moderne tilnærming med profesjonelle verktøy som du kan bruke til å skape din individuelle sound.

Xone:PX5 er i samme klasse som Xone:92, men med suverene effekter og lydkort.

 

Pris kommer  - følg med på våre nettsider!