Vinn flotte premier fra Shure.

Meld dere på årets Live konkurranse!

Klikk her for å melde deg på!

 

Årets Shure konkurransen "Call for Legends" er for unge, talentfulle band som har en drøm om å nå ut i den store verden.

"Call for Legends - Live" Konkurransen vil gå fra 1. September til 22 Desember 2016.Hva kreves for å være med?

Kravene for å delta er at dere har en egenkomponert låt og kan fremføre den live. En video av sangen og bandet deres skal filmes og legges ut på youtube. 

 

Søknadsprosessen er enkel.

Ethvert band som ønsker å delta må registrere seg her: call-for-legends.eu, laste opp en link til en video av bandet hvor dere spiller LIVE (maks 5 minutter, egenkomponert musikk, ingen coverlåter), samt en kort beskrivelse av bandet og bilder. Det er også mulig å legge inn en link til bandets egen hjemmeside/facebook-side.

 

Søknadsfristen løper fra 1. september til 22. desember.

 

For at du skal komme med i selve konkurransen krever det minimum 50 stemmer, så bruk sosiale medier til å sanke stemmer for din video. Juryen, bestående av det britiske indie-bandet Blossoms, Montreux Jazz Festival og Shure, vil deretter velge ut de tre beste innslagene.

 

Vinneren av konkurransen vil få utstyr fra Shure verdt 5.000 Euro. Dere vil også spille på en av verdens mest kjente festivaler, Montreux Jazz Festival, hvor opptreden vil bli profesjonelt filmet.

 

2. og 3. plass får produkter fra Shure verdt henholdsvis 3.000 Euro og 1.000 Euro.

 

Vinneren vil bli annonsert i Januar 2017

 

Meld deg på da vel!

Vi ønsker dere Lykke til.

 

 

Klikk her for å lese konkurransens "Vilkår og betingelser".

Meld deg på ved å klikke her!