Vinneren av Shure Limited Edition kåret!

Vi fikk kun 110 stk av denne jubileumsmodellen hvorav flesteparten allerede er solgt. Men vi sparte en som vi ville gi bort!
Shure har som verdenskjent produsent av mikrofoner, designet og produsert mange innovative lydprodukter i en årrekke. Men ingen har vært mer ikoniske enn Unidyne mikrofonen. I januar 2014 ble Shure hedret i IEEE (Institute of Electrical and Electronic Engineers) med Milestone Award for sin Unidyne teknologi. Denne  utmerkelsen er i samme selskap som Guglielmo Marconi, Nikola Tesla, Michael Faraday, og Benjamin Franklin. Så Unidyne er i godt selskap med den første datamaskinen og Apollo-romprogrammet. For å markere dette, og for å hylle 75-årsdagen for utviklingen av 55Unidyne, er Shure stolte av å gi ut en Limited Edition Unidyne modell, 5575LE Unidyne Limited Edition dynamisk mikrofon med nyre-karakteristikk. Mikrofonen kommer i et svært begrenset opplag med serienummer. Mikrofonen har overlegen lydkvalitet og et klassisk utseende.

KONKURRANSE
Vi fikk inn et svært begresent antall (110 stk) av disse mikrofonere, men vi sparte altså en for å kunne gi bort etter påsken. Du kunne delta i konkurransen ved å melde deg på vårt nyhetsbrev. Trekning er nå foretatt og vinneren ble Ole Martin Holter fra Moss. Vi gratulerer så mye!

Klikk her for ytterligere informasjon om produktet i vår webshop!