> Nyheter
Shure Microflex® Advance™

Shure Microflex® Advance™

Ny revolusjonerende Audio Konferanseløsning.

Enklere, smartere konferanseløsning.

 

Videokonferanse har blitt et essensielt redskap for enhver bedrift. Og det er lett å glemme at majoriteten av innholdet er faktisk båret av Audio og ikke video. 

Det er derfor vi sier: I A/V konferanser er det A´en som kommer først. 

 

Den nye porteføljen av tak og bordmikrofoner fra Shure er nettverksbasert, og har innebygget prosessering, automix og medfølgende styreprogramvare for en forbedret A/V-konferanseopplevelse.

DANTE flerkanals audio, kontrolldata og driftspenning sendes over samme ene nettverkskabel til/fra MXA mikrofonen

 

Med elegant design og ny teknologi, kan MXA integreres sømløst inn i enhver møteroms estetikk. 

 

Produktene består av MXA910 og MXA310 mikrofoner. 

 

I tillegg til Shure sin anerkjente automix teknologi inkluderer begge mikrofonene Shure IntelliMix® DSP Suite, et utvidet verktøysett av proprietære DSP verktøy som optimaliserer talekvaliteten ved å redusere bakgrunnsstøy, og forbedre taleforståelse samt konfigurere og styre utrolig presise polarmønstre for å fange opp de enkelte deltakerene hvor som helst i møterommet.

 

 

Med muligheten til å integrerere MXA910 i standard himlingsplater, og MXA310 sin nyskapende ”New-to-the-world” toroid karakteristikk, vil disse mikrofonene tilby en dynamisk, fleksibel pakke med lydteknologi for å sikre deg en ”Best i klasse” lydopplevelse i konferanserommet. MXA910 kan også benytte wireoppheng med integrerte opphengspunkter og standars VESA.

 

 

 

Alle Microflex Advance enhetene har innebygd programvare og prosessering. Programvaren gir et intuitivt grensesnitt som forenkler prosessen med å justere mikrofonens 8 styrbare lober, konfigurasjon av forhåndsinnstillinger og maler og justering av parametre som parametrisk eq. Microflex Advance produktene integreres enkelt med tredjeparts-produkter som Crestron og AMX.

 

Begge mikrofonene fungerer sømløst med lydkonferanseprosessorer, videokonferansekodekser, og PC-baserte konferanseløsninger.

De tilbyr også en omfattende API (Applikasjons programmeringsgrensesnitt) for allsidig integrasjon og kontroll av muting, forhåndsinnstillinger, LED status og andre innstillinger via tredjeparts programvare.

 

Med ANI4IN og ANI4OUT enheter kan opp til fire analoge kablede mikrofoner, inkludert Microflex boundary og svanehals modeller, kobles til eller fra Dante nettverk for enkel audio ruting med praktisk nettleserbasert fjernkontroll.

 

 

 

Med eksisterende Shure Dante-kompatible enheter kan enhver Microflex advance konferanseløsning få nettverksintegrering.

 

 

 

Begge Microflex Advance mikrofonene er helt digitale for oppsett over nettverk, styring og kontroll på DANTE nettverk. 

 

Kablet eller trådløst, analog eller digital, Shure komponentene fungerer sammen som et økosystem av mikrofonløsninger for administrerte A/V konferansemiljøer.

 

MXA mikrofonene er tilgjengelig i Sort, hvit og aluminium for å matche rommets estetikk eller utførelse av andre A/V systemkomponenter. MXA910 kan også bestilles med farge etter eget ønske for å matche ditt konferansemiljø. 

 

 

Uansett hva du jobber med, vil alle typer jobber involvere samarbeid med andre. 

Med MXA vil du ikke bare oppleve en forbedret talekonferanse men også videokonferanse. 

Dette er møteromsløsningen som enhver bedrift bør ha! 

 

 

Microflex Advance er nå tilgjengelig på markedet, så ta kontakt for mer informasjon eller for en gjennomgang av produktet. 

Ta kontakt på mail her!

 

 

  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram