> Nyheter
Native Instruments Komplete 10

Native Instruments Komplete 10

Den tiende generasjonen av Komplete instrument og effektpakken har blitt enda større og bedre.
Den nyeste generasjonen av industristandarden Komplete har fått følge av hele 6 nye instrumenter: Rounds, Kontour, Polyplex samt de 3 nye piano bibliotekene; The Definitive Piano Collection.

Komplete 10 inkluderer nå 39 instrumenter og effekter. Komplete 10 Ultimate kommer med hele 75 instrumenter og effekter, på totalt 440GB.

Komplete har blitt større, men med den samme lave prisen. Du sparer nesten 90% i forhold til å kjøpe instrumentene og effektene separat.

Både Komplete 10 og Komplete 10 Ultimate inneholder de splitter nye instrumentene Rounds, Kontour og Polyplex.

Rounds kombinerer muligheter for kraftig lyddesign sammen med avanserte sequencingsteknikker, som gir deg muligheten til å spille melodier, akkorder og arpeggiatorer samtidig som du bruker sequencer og morpher lydene i real time.

Kontour er den nyeste synthen fra Native Instruments grunnlegger Stephan Schmitt. Den er en ekstemt responsiv synth som kan lage organiske teksturer; alt fra Xylofon og strengeinstrumenter til forvrengte, aggressive og støyende lyder.

Polyplex gir deg en intuitiv og morsom måte å designe trommesett. Opptil fire samples per lydspor kan velges vilkårlig på globalt lyd eller sample nivå. Med en mengde av effekter som dynamiske prosessorer, klanger, glitch effekter og mye mer, er det duket for mye moro.

Artikkelen fortsetter under bildet.Komplete 10 og Komplete 10 Ultimate inkluderer også The Definitive Piano Collection; 3 nye Pianoer med enestående detaljer med en variert og nyansert rekkevidde.

The Gentleman er et samplet instrument basert på et piano fra 1908. Samplet med alle de originale delene, gir instrumentet deg den autentiske karakteren, samtidig som du får full kontroll over innspillingen.

The Grandeur er samplet instrument ned til siste detalj fra et konsertflygel. Med lys og silkemyk topp og fullendt bass kan den brukes til mange forskjellige stilarter som for eksempel pop, jazz og ikke minst klassiske produksjoner.

The Maverick er en gjenskaping av et lydmessig enestående instrument; et 1905 konsertflygel laget for prinsen av Preussen. The Maverick gir deg et spekter av farger og en ukonvensjonell lyd der hver tone er full av karakter.

Komplete 10 og Komplete 10 Ultimate kommer også med det nye Komplete Kontrol programmet.
Med Komplete Kontrol programmet kan du enkelt søke etter alle Komplete instrumentlydene fra et brukergrensesnitt som gir deg en raskere arbeidsflyt og oversiktlig tilgang til alle lydene. Komplete Kontrol programvaren gir deg også muligheten til å få tilgang til viktige funksjoner direkte fra de nye keyboardene Komplete Kontrol S.

Sammen med disse splitter nye instrumentene kommer hver bundle med flere nye tillegg lansert etter Komplete 9.

Komplete 10 har nå 39 produkter, over 12.000 lyder, og over 130 GB med instrumenter og effekter, inkludert DRUM LAB, SESSION horn, og Supercharger.

Komplete 10 Ultimate kommer med hele 75 produkter, over 17.000 lyder og enn 440 GB med instrumenter og effekter som Action Strikes, Molekular, og RISE & HIT - alt lagret på en USB-harddisk for praktisk installasjon. Begge bundler inneholder også bestselgende Komplete Instrumenter og effekter som den prisbelønte KONTAKT 5, GUITAR RIG 5 PRO, og Native Instruments sitt flaggskip for modulær synthese, Reaktor 5. MASSIVE, FM8, og Absynth 5 gir deg hele spekteret av syntese for alle tenkelige produksjonsoppgaver.
Se vår webshop for ytterligere informasjon og priser!
  

Relaterte artikler

  Lyst til å lære mer om lydteknikk?

  Lyst til å lære mer om lydteknikk?

  Shure har publisert et stort bibliotek med masse kunnskap om alt som har med lydteknikk å gjøre. Les mer

  Nye Avid Pro Tools 12 er her!

  Nye Avid Pro Tools 12 er her!

  Nye fleksible lisenseringsmuligheter, Avid Cloud Collaboration samt Avid Marketplace er noen av nyhetene. Les mer

  Kommer snart: Pro Tools | First

  Kommer snart: Pro Tools | First

  Pro Tools | First er en gratisversjon av industristandarden Pro Tools. Les mer

  Ny videoserie: Avid Pro Tools og Sibelius

  Ny videoserie: Avid Pro Tools og Sibelius

  Avid har laget en ny videoserie for deg som vil komme raskt i gang og lære Pro Tools, Sibelius og Media Composer. Les mer

  Introduksjon av nye Sibelius

  Introduksjon av nye Sibelius

  Den raskeste, smarteste og enkleste måten å skrive og dele noter. Se hva som er nytt! Les mer

  Shure - Legendary Performance!

  Shure - Legendary Performance!

  Vi gir deg et historisk tilbakeblikk og en innføring i noen av Shure's mest populære modeller. Les mer

 • linkedin
 • YouTube
 • Google+
 • Instagram