> Nyheter
Native Instruments Traktor Audio 2

Native Instruments Traktor Audio 2

Det ultrakompakte 2-kanals lydkortet for Traktor Pro og Traktor DJ er nå iOS kompatibel.


Verdens minste DJ lydkort er nå plug-and-play med den nyeste versjonen av Traktor DJ, den proffe DJ-appen for iPad og iPhone.

Traktor Audio 2 forvandler iOS-enheter til et mobilt DJ oppsett.

Designet for portabilitet og lydkvalitet, gir Traktor Audio 2 deg perfekt lydgjengivelse i krystallklar 24 bit/48 kHz oppløsning, og alt dette i et knøttlite lommeformat.

Traktor Audio 2 er det nyeste medlemmet i den stadige voksende listen av iOS kompatible kontrollere fra Native Instruments. Med den nye iOS 7.1 kan du nå koble Traktor Kontrol S4 MK2, S2 MK2, Z1 og nå også Traktor Audio 2 til en iPad eller iPhone med den nyeste versjonen av Traktor DJ.

Med en enda slankere og mer strømlinjeformet profil er Traktor Audio 2 mer portabel enn noensinne. To 1/8" stereoutganger gir deg sømløs sporcuing og hodetelefonmonitoring i Traktor Pro 2 og Traktor DJ. Utgangene fra Traktor Audio 2 kan kobles til en standard DJ mixer, slik at to Traktor decks kan mixes sammen.

Traktor Audio 2 kan kobles til bærbare maskiner eller iOS-enheter ved hjelp av den medfølgende mini USB-kabelen eller 30-pin til USB. For å koble til iPad 4 eller iPad 5, trengs det en 30-pin til lightning adapter. Når du bruker Traktor Audio 2 med en iPhone eller iPad, så kan du koble til den medfølgende eksterne strømforsyningen, som ikke bare lader iPhone eller iPad, men som også gir deg mer volum å gå på.

Med Traktor Audio 2 følger det med Traktor LE som har 2 decks, 3 effekter og alle essensielle miksemuligheter du trenger for å sette i gang.
  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram