> Nyheter Nytt audiorack til QU- og GLD-serien
QU- og GLD-serien til Allen & Heath har fått en ny I/O boks som tåler en støyt.
Dette er rett og slett et audiorack/digital snake utrustet som et robust sceneutlegg. Med det hendige håndtaket og kraftige gummibeslaget på hjørnene, kan AB168 trygt plasseres på scenen, f.eks på trommeriseren*.

Med 16 stk innganger og 8 stk utganger på XLR og 2 stk dSNAKE porter på ethercon utgjør den en glimrende kjerneenhet i ethvert QU- eller GLD-system.

Boksen veier kun 4,8 kg og kan trygt plasseres opptil 120 meter fra mikserflaten.

2 stk AB168 kan kobles i kjede for 32 stk innganger og 16 stk utganger på scenen. Man kan også koble på A&H sin ME-1 personal monitoring på siste audiorack i kjeden. Mulighetene for en rimelig og komplett heldigital touringpakke eller HOW pakke er veldig gode.

Alle preamper har total recall på gain og fantommating. Enheten har selvoppdaterende firmware som automatisk synker seg mot mikserens firmware.

AB168 går overens med de andre GLD audiorackene AR2412 og AR84.

* I og med at webansvarlig på Benum ikke viste hva dette ordet betød, så gis det her en kort forklaring: trommeriseren er sceneplattingen som trommene ofte befinner seg på og der man gjerne legger ut en stage-boks. Typisk live-uttrykk i flg Daniel.
Se vår webshop for ytterligere informasjon og priser!

Relaterte artikler

  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram