> Nyheter Allen & Heath QU-serie
Digitalmiksere som er like raske å ta i bruk som analogmiksere.
Drømmer du om en digitalmikser som er designet av lydteknikere, for lydteknikere og der arbeidsflyten er uanstrengt og naturlig? Har du lyst til å oppleve hvordan det er å kunne skru lyd raskt, ergonomisk og intuitivt på en digital flate? Hva med å ha mer tid til å følge med på scenen og ta gode avgjørelser med ørene dine? Eller å glede seg over at mikserens essensielle funksjoner kan læres bort på noen få minutter? Vil du ha alle input kanalene tilgjenglig på fader samtidig slik som på en analog mikser? Hadde det vært hendig å se frekvensinnholdet til enhver kanal med ett enkelt trykk på pfl-knappen? Kunne det vært fint å gjøre flersporsopptak av alle kanalene på minnepinne med et tastetrykk?

Dette er det QU-serien handler om!

Allen & Heath QU-32 er nyeste tilskudd til QU-familien.

Allen & Heath QU-serie

Digitalmikseren som er like rask å ta i bruk som en analogmikser!

QU-serien er like enkel og tilgjenglig i bruk som en analog mikser, men med alle fordelene til en digital mikserflate.

Denne serien arver mange av de geniale finessene og gode ergonomien fra Ilive og GLD serien til A&H.

Alt du trenger tilgang til er kun et trykk unna på dedikert knapp, alle funksjoner er tilgjenglig på overflaten, ingen blaing i menyer. Dette betyr at du kan kan bruke øynene på det som skjer på scenen som igjen fører til at du mikser med ørene ikke med øynene. Dette er noe som lydteknikere har opplevd en del frustrasjon rundt de senere årene, med QU er det en saga blott.

Dedikert "superstrip" for umiddelbare justeringer av essensielle parametre. Alle fire eq bånd (egen pot for frekvens, q faktor og gain hvor hvert bånd), pot for hi pass, pot for compressor threshold, pot for gate theshold og av og på knapp for hvert ledd, sekundære parametre er også umiddelbart tilgjenlige med ett trykk på berøringsskjermen og justeringspot. Select en kanal og vri i vei!

Artikkelen fortsetter under bildet.


Allen & Heath QU-24 sett fra siden.

Mikseren har total recall på alle faderbanks og forforsterkerene samt omfattende scenelagring med safefunksjoner og parameterfilter pr scene.

Forforsterkerene er padløse og har innebygd zero-crossing detection.

Fargesterk berøringsskjerm, omfattende fjernkontroll på ipad, direkte 18 spors eller stereo eller kombinasjon innspilling/avspilling på usb pinne, 32 spors innspilling/avspilling via usb til mac uten driver eller på PC med asio driver, motoriserte fadere, minijackinngang på overflaten til stereokanal nr 3.

Ipad softwaren er utrolig bra og gir deg blant annet en metering skjerm der nivå på alle innganger og mastere vises samtidig med en stor RTA (frekvensanalysator) som til en hver tid viser spektrum for valgte pfl kilde.

Mikserene er utrustet med alle inputs og outputs lokalt i XLR format og er har i tillegg dSnake utgang kompatibel med audiorack fra AR serien (8 inn/4 ut eller 24 inn/12 ut) samt den nye robuste audiorack AB168 (16 inn/8 ut) og ME-1 personal mixing system.

Alle mikserene har fire stereo effekt motorer med alogritmer som er arvet direkte fra Ilive og GLD serien og fire stereo effekt returer med 4 bånds parametrisk EQ.

På QU mikserene er faderene til alle mono inngangene tilgjenglig samtidig på overflaten. I tillegg er det et lag med alle mix mastere og alle stereo inngangene og et lag til custom oppsett.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Allen & Heath QU-16 sett bakfra.

QU-16
16 mono kanaler, 3 stereo kanaler, 12 mix utganger, 4 mute grupper, 4 dca grupper, og 4 programmerbare softkeys.
Klikk her for lagerbeholdning, priser med mer i vår webshop.

QU-24

24 mono kanaler, 3 stereo kanaler, 20 mix utganger, 4 mute grupper, 4 dca grupper, 10 programmerbare softkeys, 2 stereo audio grupper og 2 stereo matriser.
Klikk her for lagerbeholdning, priser med mer i vår webshop.

QU-32
32 mono kanaler, 3 stereo kanaler, 24 mix utganger, 4 mute grupper, 4 dca grupper, 10 programmerbare softkeys, 4 stereo audio grupper og 2 stereo matriser.
Klikk her for lagerbeholdning, priser med mer i vår webshop.

Det går selvsagt an å velge en kombinasjon av forskjellige kilder på kanalene - lokale inputs, dSNAKE og usbspor fra enten minnebrikke eller USB inn fra f.eks mac.

Farget led indikerer hvilket av de tre 3 tilgjengelige lagene en jobber i.

Dedikerte mix-knapper på høyre side gjør at du har umiddelbar tilgang til sends on fader på alle monokanalene samtidig med total recall, deilig!

Den nyvinnende konstruksjonen gjør at mikseren ikke har behov for vifte og er dermed støyfri i drift.

Slank og smekker profil.

Lurer du på mer, ta kontakt med Daniel Glaister på dg@benum.com og avtal en demovisning.

Relaterte artikler

  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram