> Nyheter Nyhet: Shure QLX-D trådløst system
Nytt digitalt trådløst system fra Shure med 24-bits lyd og nettverkskontroll.


Shure QLX-D er et helt nytt digitalt trådløst system med 24-bits lyd, nettverkskontroll og kan brukes med Shure's oppladbare batterier og ladere. Markedet er live lyd, offentlige installasjoner, akademiske institusjoner, teater, kirker, bedehus og hoteller.

Systemet har automatisk skanning av kanal og IR-sync for å finne en åpen frekvens. AES-256 kryptering leveres som standard og kan aktiveres for sikker trådløs overføring.

Med lithium-ion oppladbare batterier kan systemet gi opp til ti timer med kontinuerlig bruk og det viser gjenværende driftstid i timer og minutter. QLX-D sendere kan også kjøre på vanlige AA-batterier for opptil ni timers bruk.

QLX-D støtter nettverksverktøy inkludert Shure Wireless Workbench 6 kontroll programvare, tredjeparts kontrollsystemer (AMX/Crestron) samt iOS-enheter for kontroll og overvåking med ShurePlus Channels mobile app.

Systemet har fremragende spektrumeffektivitet og frekvensbånd som dekker opp til 72 MHz, slik at QLX-D kan operere flere kanaler på lufta enn andre trådløse system i sin klasse.

QLX-D bruker samme teknologi som Shure's high-end digitale trådløse systemer i en mer rimelig pakke. QLX-D er tilgjengelig på lager i ulike lomme og håndholdte konfigurasjoner.
Se vår webshop for ytterligere informasjon og priser!
             

Relaterte artikler

  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram