> Nyheter AVID S6L og S3L
En suksesshistorie i Norge!

Avids nye generasjon av livemiksere har blitt en stor suksess i Norge og utlandet. Etter å ha tatt opp arven fra Avid Venue Profile som de siste 10 årene har vært verdens mest brukte livemiksere, har S6L og S3L tatt dette et kvantesprang videre. Med lydkvalitet, fleksibilitet og brukervennlighet som er det beste på markedet i dag kan man gyve løs på de mest krevende prosjekter. 

 

I Norge har disse mikserene etablert seg svært tungt i markedet. Mange av landets mest profilerte artister, lydteknikere, scener og utleieselskaper har investert i Avid S3L og S6L. Så sjansen for at du som tekniker kan komme foran et av systemene er svært stor. Det er i dag et stort norsk nettverk av kunder som benytter Avid som sitt miksersystem. Dette gjør også at vi har gode muligheter for å supplere de utenlandske artistene som i all hovedsak har Avid-miksere på sine ridere. 

 

Funksjoner som "drag-n-drop" flytting av kanaler på mikseren, user layers, interne plugins av svært høy kvalitet, pro-tools integrasjon for virtual soundcheck, de mest intuitive patch og snapshot funksjonene på markedet, deling av stagebokser og en ekstremt høy lydkvalitet er noen av stikkordene du ikke bør la være å sjekke ut. 

 

Avid har laget en bloggserie som er fin å få med seg: Klikk her for å se mer!

 

Robert Scovill: 

 

Benum har både S6L og S3L for demo. 

Vi får dessuten Robert Scovill til Norge 26-27 september i år for å holde seminar om livemiksing. Påmelding kommer snart på våre nett- og facebooksider, så følg med fremover!

  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram