> Nyheter Benum feirer 1 år med Adamson i stallen

For nøyaktig 1 år siden startet Benum som distributør i Norge for Adamson Systems. Umiddelbart etter dette kan vi si at Adamson ble en suksess for oss, og våre kunder selvsagt.  Benum har i løpet av dette året blitt komplettert med en av verdens absolutt beste og mest respekterte høyttalerprodusenter. Dette viser også at Adamson har et godt fotfeste i markedet som et merke av svært høy kvalitet. Når vi forteller til våre brukere at vi forhandler Adamson får vi anerkjennende respons og store smil. 

Adamson har i løpet av de siste par årene siden Energia serien virkelig skutt fart i Norge og i utlandet. Flere av verdens største utleiefirmaer og installasjonen sverger til E15/E12 og S10 serien som ble lansert i fjor. Resultatet av demoer og tester vi gjør er ensbetydende; dette står ikke tilbake for noe, og er på den desidert øverste hyllen. Adamson er Canadisk og det er også fordelaktig for våre kunder i en periode med sterk Dollar og Euro. Vår Canadiske venner er avhengig av olje og vi er da på ca samme valutagrad. 

Vårt første prosjekt med Adamson ble å få installere et stort antall høyttalere i konsertsalen Olavshallen i Trondheim. Raskt etter det gjorde vi avtale med Misjonskirken i Grimstad. Siden det har det gått så det suser. Vi har flere prosjekter som er installert i ulike hus som spenner over flere sjangere som for eksempel Rokken i Volda og Teatro i Oslo. 

Videre kommer flere prosjekter som skal installeres utover som for eksempel Q42 (Kristiansand Kongressenter) i Kristiansand og Namsos Kulturhus. 

Det finnes også flere utleierigger med S10 og Metrix i Norge. Først ut hos oss var Rainbow Events i Østfold, med 16 stk S10 og 8 Stk S119 i stallen. Videre finnes det på utleie i mange av våre andre steder i Norge. 

Dette førte til at vi, under Pro Light and Sound i Frankfurt, ble kåret til årets beste nye Adamsondistributør i verden. Det betyr mye for oss. 

Vi fryder oss og er takknemlige overfor dere kunder og Adamson. Vi har fått en solid partner i Adamson og er henrykt over de feteste produktene på markedet og noen av de beste folkene i bransjen. 

Ta gjerne kontakt med kv@benum.com om du vil vite mer om Adamson. 


  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram