> Nyheter Shure med tre nye High-End produkter
Shure lanserer KSE1500 elektrostatisk øretelefonsystem, SHA900 portabel hodetelefonforsterker og SE846 i ny sort utførelse.
Tekst: Arild Høyem

KSE1500 er Shure sin nyeste innovasjon; verdens første lydisolerende, elektrostatiske øretelefon og forsterkersystem til bruk med portable og tradisjonelle mediespillere. SHA900 er en hodetelefonforsterker laget for bruk med høykvalitets hodetelefoner og øretelefoner. Og sist, men ikke minst; den nyeste utgaven av SE846 ørepropp i ny sort metallisk utførelse.

KSE1500
KSE1500 er designet for kresne HiFi-entusiaster som vil forbedre lytteopplevelsen ved å få det optimale ut av sin nåværende mediespiller, smarttelefon, tablet eller PC/Mac.

KSE1500 er de første lydisolerende ørepropper som tar i bruk elektrostatisk teknologi og har dermed nesten vektløse og masseløse membraner. Dette gir den raskeste transientrespons som er tilgjengelig samt den mest nøyaktige lydgjengivelse og bredere frekvensområde enn på vanlige dynamiske og armatur-drivere. Kombinert med en kraftfull portabel DAC-forsterker, gir dette den beste HiFi lytteopplevelsen tilgjengelig i dag.

KSE1500-system har single-driver electrostatic Sound Isolating Earphones tilpasset en USB digital-til-analog koverter (DAC/ADC) som behandler digital lyd (MAC, PC, iOS, Android) direkte via en mikro-USB-tilkobling, og tar også analog lyd via en direkte line-in.

For puristene kan et analogt signal helt omgå DSP, for en full analog lydopplevelse.

Veil 28.995,- inkl mva.

Varenummer: SHU-KSE1500SYS-E

Klikk her for ytterligere info »

PS! Du kan bli varslet når Shure KSM1500 er tilgjenglig i Norge (forventet levering mot slutten av november). Klikk her for varsling »SHA900
SHA900 er en høykvalitets, portabel lydforsterker med innebygd digital-til-analog konverter (DAC) til bruk med portable, digitale lydkilder med høykvalitets hodetelefoner og øretelefoner.

SHA900 har en 4-bånds parametrisk EQ, er oppladbar og kan prosessere digital lyd direkte via en micro-USB. Analog lyd kan kobles til via en line-in som omgår den innebygde DSP.

En ideell løsning for å oppnå høyere lydkvalitet når du bruker mediespillere, smarttelefoner, tablets.

Veil 8.995,- inkl mva

Varenummer: SHU-SHA900-E

Klikk her for ytterligere info »


SE846

SE846 er et 3-veis system med 4 mikro-drivere og "True-Subwoofer" som er spesialbyd for SE846.

SE846 er 3-veis delt og har et sett av akustiske filtre man kan skifte ut for å endre lydkarakter mellom "balansert, varm og bright". Sub-woofer delen av SE846 består blant annet av 10 stålplater for å lage en 10cm lang akustisk trakt som gjør at "roll-off" i bass området starter på 75Hz. Med SE846 følger mange forskjellige typer propper for å tilpasse hver enkel bruker optimalt. Det følger også med to kabler med forskjellig lengde. SE846 demper lyden fra omgivelsene med 37dB. Kablene rundt ørene er forsterket med kevlar for å beskytte kabelen og holde den i posisjon bak øret slik at kabelen ikke kommer i veien og flytter på seg.

Og nå finnes den altså i fargene klar (gjennomsiktig) og sort metall (nyhet).

Veil 10.260,- inkl mva

Varenummer: SHU-SE846-K-EFS (sort)

Klikk her for ytterligere info »

Relaterte artikler

  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram