> Nyheter QU-Chrome - nytt utseende og funksjoner
Nye funksjoner gjelder både QU-Chrome og QU-black.

Tekst: Daniel Glaister

ALLEN & HEATH LANSERER QU CHROME

Allen & Heath har lansert Qu Chrome, en stor oppdatering av deres Qu-serie med kompakte digitale miksere som nå får Automatic Mic Mixing, audio spectrogram, flere monitor miks, og ny funksjonalitet i Qu-Pad app.

Den nye Automatic Mic Mixer (AMM) funksjonen hjelper teknikeren med å håndtere nivåene på flerfoldige mik-innganger, silk at hver talers innlegg blir hørt, men med prioritetsinnstillinger for å etablere fortrinnsnivå. AMM er svært hendig i bruksområder aom konferanser, møter og paneler der en rekke mikrofonkanaler er åpne samtidig og bidrar til å redusere bakgrunnsstøy samt minimalisere risikoen for rundgang.

Et nytt spectrogram verktøy tilføyer en hurtig og visuell hjelpemiddel for å innsnevre problem-frekvenser og dermed gjøre jobben med å eliminere feedback og ‘tune’ rommet enklere.

Qu v1.8 Chrome firmware låser opp for flere monitor-mikser ved å tillate at stereo grupper kan endres til mix modus. Dette øker maksimal antall dedikerte monitor sends til 9 på Qu-24 (4 mono, 5 stereo) og 11 på Qu-32 (4 mono, 7 stereo på), noe som gjør Qu-mikserene svært velgnet som kompakte monitor flater.

Alle nye Qu-16, Qu-24 og Qu-32 modeller leveres med faderespaker og vri knotter i den samme høykontrast mettalisk finish’en som premium GLD chrome serien, noe som gir optimal synlighet under forhold med lav belysning og forbedret taktil kontroll.

Qu-Pad app’en har blitt ytterligere forbedret med nye kontroller, skjermvisninger og funksjoner, som  f.eks fjernstyring av AMM innstillinger. Qu-pad er en av en serie fjernstyings app’er som også inkluderer Qu-You for personlig monitoring.
 
“Med funksjoner som berøringsskjerm, motoriserte fadere, flerssporopptak til USB og et utvalg av hardware og software  for personlig monitoring, har Qu vært anslagsgivende for kompakte digitale miksebord. Den nye oppdateringen gjør Qu-Chrome til en ubestridt ledende løsning for konferanse og monitor miksing,” sier A&H sin produktsjef Nicola Beretta. “Disse er et tillegg til en allerede eksisterende bredt spekter av bruksområder innen live og studio der Qu allerede leverer på høyt plan, og selvfølgelig kan eksisterende Qu brukere oppdatere sine miksere til v1.8 Chrome firmware for å få enda mer fleksibiltet fra sine miksere.“
Klikk her for å oppdatere nå!

Relaterte artikler

  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram