> Nyheter Mackie Freeplay - ny, bærbar stereo PA!
FreePlay er en 300 watt stereo bærbar PA med innebygget 4-kanals mixer, Bluetooth og kan kjøres med nettkabel eller batterier.
Tekst: Geir Musum

FreePlay er en 300 watt stereo bærbar PA med innebygget 4-kanals mixer. Den har innebygget Bluetooth og kan kjøres enten med nettkabel eller batterier. Du kan streame musikk fra en hvilken som helst smarttelefon, nettbrett eller en annen Bluetooth enhet og spill av på Freeplay direkte via Bluetooth. Med batteridrift gir det opptil 10 timer med musikk på en lading med Lithium-Ion batteripakken (ekstrautstyr).

BRUKSOMRÅDER:

Liveopptreden
Freeplay er laget for liveopptreden. Du kan spille med backing spor via Bluetooth koblet til enheten samt trådløst styre alle Mic nivåer, EQ og 16 digitale effekter via Freeplay connect appen.

Presentasjoner
Freeplay er perfekt for alle firma arrangement der et lett, kompakt oppsett kreves. Freeplay er perfekt for skoler, restauranter, barer og hoteller. Batteridrift gjør den ideell for bruk i mobile arrangementer utendørs.

Avspilling av musikk
Bluetooth musikk streaming gjør enhver hendelse til en fest ved hjelp av din favoritt app eller musikkbibliotek. Velg din musikk og styr alt fra hvor som helst i rommet.
Ønsker du en karaokekveld? Med Freeplay kan du koble inn to mikrofoner. Perfekt for bryllup, bursdager eller grillkvelder utendørs.

Klikk her for ytterligere informasjon, forhandlerkart med mer »

  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram