> Nyheter Nytt agentur: Adamson Systems
Vi i Benum er svært stolte av å endelig kunne fortelle at vi nå representerer Adamson Systems i Norge.
Adamson Systems er et av verdens mest anerkjente høyttalermerker innen profesjonell touring, utleie og installasjon. Dette gjør at vi nå har en komplett portefølje av produkter å tilby innen profesjonell audio. Benum satser med dette svært tungt på den profesjonelle delen av bransjen som driver med utleie, installasjon og turnèvirksomhet. Vi har allerede tunge merkenavn som Shure, Avid, Neutrik, Klotz, Syntax, NTI og K&M.

Adamson er kompromissløs på lydkvalitet og er svært innovative med tanke på sine løsninger for rigging. Med sine nye serier som Energia og S10/S119 har Adamson laget høyttalere som gir deg det ypperste innen profesjonell kvalitet. Adamson tilbyr komplette løsninger med ferdige forsterkerrack som er sydd opp med forsterkere (LAB) og paneler.

OPPLÆRING
Vi kommer til å kjøre jevnlig opplæring i kalkulasjonsprogrammet Blueprint, Lake og bruk av line arrays. Meld din interesse her og vi kontakter deg ved aktuelle kurs, nyheter etc.

DEMORIGG
Benum vil ha en god demorigg med S10/S119 klar for demo til enhver tid samt hele porteføljen av Point, Point Concentric, monitorer og E-rack (forsterkerrack).

VI BEHØVER FOLK
I sammenheng med at vi nå styrker vår live-avdeling søker vi også mer crew. Her søker vi etter mennesker med tung erfaring både teoretisk og praktisk fra "the road".

KONTAKT
For ytterligere informasjon, avtale om demo etc ta kontakt med Kenneth på 970 55 930 eller kv@benum.com.

Last ned pressemelding fra Adamson Systems her.

The Adamson S-Series from Adamson Systems Engineering on Vimeo.Behind The Curtain - Adamson Energia from Adamson Systems Engineering on Vimeo.

Relaterte artikler

  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram