> Nyheter A&H GLD Chrome
Hardware makeover, nye softwarefeatures og plugins.
GLD-serien er nå tilgjenglig i helt ny stilfull drakt i krom og sort som også gir høyere kontrast for bedre synlighet i miljøer med lite lys. Den nye looken omfatter bl.a. armrest i børstet, anodisert aluminium, fadere og potemeter i metallic finish samt oppgraderte stensiler og sidepaneler. AR-2412 og AR-84 audiorackene kommer nå i sort og har låsbare XLR kontakter.

I tillegg leverer A&H programvareoppdatering 1.5 av GLD som gjelder for de ‘gamle’ flatene også. Her får man tre store oppgraderinger:

Tre nye effekt prosessorer: Stereo tap delay - en viderutvikling iLive 2 tap delay’s med delay tid på opp til 2,7 sekunder, Echo - en naturtro emulering av klassisk båndbasert ekkomaskin og Bucket Brigade - en nøysommelig gjenskaping av vintage delay enheter som baserte seg på ‘bucket brigade’ elektronikk.To nye kompressorer tilgjengelig på alle input kanaler uten å ofre verdifulle plass i effekt rack. Dette er emuleringer av klassikerene 16 T og 16T VU som mange live-teknikere har hatt som standard-verktøy i analogverden.Automatic mic mixing. GLD er nå godt utrustet til å mikse konferanser, panel debatter og TV produksjoner med den nye automikseren som kan håndtere opptil 44 mikrofonkilder.

En kan velge mellom to bruksmodus;
D-class (dynamisk gain fordeling) inspirert av alogritmen som benyttes i Dugans automiksere der man kan sette en prioritetsnivå på hver kanal som angir kanalens ‘tyngde’ i hele miksen.
NOM(antall åpne mikrofoner) som er en videreutvikling av IDR-8 sin automikser og er basert på en ‘gate logic’ med selvtilpassende filtrering for å sile vekk falske utløsere, opprettholdbar ambiens nivå (holder alltid siste mic åpen) for broadcast miljø og chairman funksjon.

Den nye firmwaren er allerede installert i de nye Chrome GLD modellene og kan lastes ned gratis og fungerer på gamle ‘purple’ flater.

Relaterte artikler

  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram