> Nyheter Benum bidrar til støttekonsert
Leverer Allen & Heath digitalmiks og Shure trådløst.
Mandag den 11. mai arrangererte klesdesigneren Fam Irvoll i samarbeid med Parkteatret og Utviklingsfondet støttekonsert for den jordskjelvrammede befolkningen i Nepal.

Odd-Magnus Williamsson stilte opp som konferansier, og publikum hygget seg med artistene Silya, Klovner i Kamp, Samsaya, Truls, Gundelach, Elisabeth Carew & Thomas Eriksen, Lucky Lips og SoSo & Monkis som alle stilte opp gratis. Lyd og lys ble håndert av Parkteatrets teknikere på dugnad og Benum stilte med A&H GLD 80 på FOH/MON og to stk AB168 audioracks samt QLXD og ULXD trådløse mottakere, KSM9HS mikrofoner og countryman bøylemikrofon. Daniel Glaister var meget godt fornøyd med de nye kompressorene som versjon 1.5 ‘CHROME’ av operativ systemet til GLD nå gjør tilgjenglig.

De innsamlede midlene går direkte til Utviklingsfondets samarbeidspartnere i Nepal (ikke gjennom landets regjering), i fire distrikter som er blant de hardest rammede. Innen kovner i kamp hadde gått på scenen hadde publikum bidratt med over 70 000 kr.

Valget av GLD-80 for dette arrangementet var basert behovet for å levere en svært plassbesparende løsning som raskt kunne utføre og lagre lydprøver på mange artister og avvikle med kortest mulig changeover (10 min) og samtidig ha avanserte prosesseringverktøy lett tilgjenglig. Kombinasjonen av GLD’s dynamiske eq og KSM9HS mikrofoner fra Shure er en hurtig rute til meget god vokallyd fra scenen.

Relaterte artikler

  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram