> Nyheter AVID S6L - det neste steget innen live lyd
Det er med gåsehud og stolthet vi kan presentere det nye store live-miksesystemet til AVID.
Dette er et storformat system som har den kraftigste mix-engine på markedet. Vi snakker i korte trekk: 192 kanaler i miks og 96 auxer, lyttebusser, 96kHz samplerate, 32+2 fadere, 200 pluginslots, integrerte touchskjermer og støtte for mange audio-standarder(AVB, Dante, Madi, Aviom...).

Recording-mulighetene er fortsatt like integrerte, men med utvidet kapasitet.

Systemet kommer i et par valgmuligheter: 3 forskjellige mikserflater og 2 mix-engines. Slik kan man tilpasse best etter behov og budsjett. Stageboksen kommer med mulighet for å sette inn de I/O kort man trenger. Her har vi altså et system som blant annet passer til alle kulturhus, teater, konserthus, utleieselskaper, turnerende band og broadcast.

En av verdens ledende produsenter av live-miksere har nå utviklet det som nok er det mest moderne og banebrytende systemet vi har sett; og dette til en pris som er tilpasset markedet slik det er tilgjengelig for de fleste. AVID har med Venue (D-Show, Profile og SC48) blitt brukt av de største turneene og de fleste turné/utleie-selskaper de siste årene. Om man skal snakke ridervennlighet; er dette definisjonen på det.

Nå er altså S6L her og systemet kommer med et par valgmuligheter. Vi kommer med mer info om produktet og informasjon om demomuligheter. Vi skal selvsagt ha demosystemer som våre kunder kan prøve.

Artikkelen fortsetter under videoen.


BESTILL DEMO PÅ FRANKFURT MUSIKKMESSE
Vi vil være tilstede under messen i Frankfurt og det vil være trangt om plassen rundt mikserene. Derfor har Avid organisert demonstrasjonene i tidsbolker fordelt på distributørene. Siden vi har mye S3L-X brukere i Norge allerede, har vi fått vi tildelt en del slot-tider der våre kunder kan få demonstrert mikseren av personell fra Avid. Ta kontakt om dere ønsker en titt der. Kenneth er vår kontakt på S6L og blir i Frankfurt onsdag til fredag formiddag. Ta kontakt med kv@benum.com eller 97055930.Du kan velge mellom tre forskjellige mikserflater.
Venue | E6LVenue | Stage 64

Relaterte artikler

  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram