> Nyheter AVID S3L og Shure bidrar på By:Larm
Emilie Nicolas er en av de artistene det stilles mest forventninger til under årets By:Larm, og er spådd en lysende karriere.
Emilie Nicolas er en av de artistene det stilles mest forventninger til under årets By:Larm, og er spådd en lysende karriere. Emilie Nicolas har en sjelden stemmeprakt som kombineres med suggerende og elegante låter.

Gårsdagens konsert på Rockefeller var en storartet opplevelse. Emilie Nicolas har i ryggen et ungt, men særdeles velspillende band bestående av trommer, bass og keyboards. Artistens lydtekniker; Espen Husby er en av landets mest erfarne og velrenommerte lydteknikere.

Under Emilie Nicolas konserter har det blitt valgt å benytte produkter fra både Shure og AVID. Emilie Nicolas synger i en Shure KSM9HS mens hele bandet er på Shure inear; både på kabel og trådløst. Som lydmikser benytter de nå en AVID S3L med Stage 16. Det var mange nysgjerrige øyne innom FOH i går for å se hva som ble benyttet; og det var mange lovord om lydkvaliteten etter konserten.

Bandet hadde også en særdeles god opplevelse (Espen gjør monitor fra FOH). Musikken setter store krav til dynamics og gode klanger; og dette er AAX dsp-pluggene i S3L helt med på. Med klanger opp mot 15-20 sekunder på det meste vil noen klanger ikke følge opp; her fungerer det godt (mildt sagt). En tredimensjonal følelse og svært detaljert dybde i miksen var fremtredende. Se linkene for anmeldelser.

For de som har mulighet, vil jeg anbefale å møte opp der Emilie Nicolas spiller; både for god musikk og for å se AVID S3L og Shure bli brukt på en forbilledlig måte.

Ta kontakt med Kenneth på kv@benum.com for å avtale demo eller om du har spørsmål.

Terningkast 6 hos NRK

Terningkast 5 hos VG

       

Relaterte artikler

  • linkedin
  • YouTube
  • Google+
  • Instagram